NGT48討論區第18回︰米po巴打仝人祝願世界の北原卒業快樂,前程錦繡!!!!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唉....有排都唔可貼圖海啦,wifi吹壞咗,手機數據又勁慢
唉....有排都唔可貼圖海啦,wifi吹壞咗,手機數據又勁慢

冇左榊巴冇人推po

證明得佢一個真毒長駐
冇左榊巴冇人推po

證明得佢一個真毒長駐

有時靜下係好事嚟嘅
冇左榊巴冇人推po

證明得佢一個真毒長駐

有時靜下係好事嚟嘅

岩,今日都靜下心睇左幾集新潟朋友
小學聚會最後都話搞,想問下有無手足知邊度整容,3粒鐘就整完
屌...終於打得通電話,要成五日先有人嚟整

我決定燒炭

應該跳樓最快

我決定燒炭

鄉下地方算係咁

我決定燒炭

鄉下地方算係咁

鄉下居民推鄉下團!

住邊啊你 BTW呢幾日戒網,當脫下毒出去玩囉

我決定燒炭

鄉下地方算係咁

鄉下居民推鄉下團!

佢應該五日後先答到你

我決定燒炭

鄉下地方算係咁

鄉下居民推鄉下團!

佢應該五日後先答到你

和平的五日
我係鄕下人!
8號波了 要返工

終於放工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞