NGT48討論區第18回︰米po巴打仝人祝願世界の北原卒業快樂,前程錦繡!!!!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
er...... google完發現P得幾勁下,禾刀系NGT一生推
er...... google完發現P得幾勁下,禾刀系NGT一生推

隻眼做咩

寫輪眼

慘啦慘啦,26集白睇啦,連左邊咁可愛既妹妹都認唔出

前田敦子嚟

咪玩,邊度係

見到
NMBさんのここちゃん

唔識

咁可愛既短髮女仔,我戀愛了 轉睇nmb......

有人仲笑勁我内木志男仔頭都推

「男又啱女又啱,好廁囉」

躝!

認同

真係p得幾勁吓

認同

真係p得幾勁吓

睇左Youtube幾段片,其實都唔錯,我覺得唔差得過吉田朱里, 太田夢莉

利申:NMB淨係識幾個紅既

認同

真係p得幾勁吓

睇左Youtube幾段片,其實都唔錯,我覺得唔差得過吉田朱里, 太田夢莉

利申:NMB淨係識幾個紅既

coco長髮好睇啲
NMB最靚係撚撚花囉,唔該
NMB最靚係撚撚花囉,唔該

我sp
好想嬲008但發現我又嬲唔落

我都嬲唔落 佢咁好奉獻自己俾大家屌

媽,好毒啊
我講真㗎,唔理佢結婚單野,我真係覺得佢最靚(在藉計)
邪骨真慘,新舊兩登所有數字團po都比人叫躝

呢度既巴打好NICE,叫得最少 我係呢度定居了

禾支持佢

只有一個大隻仔唔會叫佢躝

媽,好毒啊

呢度既巴打好NICE,叫得最少 我係呢度定居了

躝!!!!!!

大家至愛

哎,有D波路wo 同除衫櫻個feel有d似

大家至愛

哎,有D波路wo 同除衫櫻個feel有d似

假波加打陰影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞