NGT48討論區第18回︰米po巴打仝人祝願世界の北原卒業快樂,前程錦繡!!!!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
咁究竟0781係咩意思啫

應該係我第一次聽到48歌嘅日子

咁上下啦大概都係八月

全握個握都有

仲有合照會

合照會
(網上圖片)

上一次同女仔影相,好似係中學畢業

禾係中學畢業相

可以去女伏吧合照....

無下文唔值得去

你地望下墨仔呢位高手 不作無用既投資,溝女要求快狠準

全握個握都有

仲有合照會

合照會
(網上圖片)

上一次同女仔影相,好似係中學畢業

禾係中學畢業相

可以去女伏吧合照....

無下文唔值得去

你地望下墨仔呢位高手 不作無用既投資,溝女要求快狠準

咁究竟0781係咩意思啫

應該係我第一次聽到48歌嘅日子

咁上下啦大概都係八月

應該渚のCHERRY個期到
我喺隻棒球入面整咗個PRR出嚟防禦率0.89
我喺隻棒球入面整咗個PRR出嚟防禦率0.89

真·蝴蝶公主
墨清話無下文唔去 上次又叫我哋去 即係想我哋襯托佢 咁佢就有下文 神巴唔好屈gay 墨清真人大隻靚溝唔少女
正嘢
又搞鳩啲細嘅
墨清話無下文唔去 上次又叫我哋去 即係想我哋襯托佢 咁佢就有下文 神巴唔好屈gay 墨清真人大隻靚溝唔少女

咩屈gay呀

不嬲墨仔同邪骨都係陰陽插嚟㗎啦,兩個成日插入又互插
要哂

咩屈gay呀

牙蟹好撚唔俾面
右!
要哂

右面弱智㗎

留番比我
又痴
生日快樂🎂
正到CLS

咩屈gay呀

我諗你地對我真係有d誤解......
生日快樂🎂

仲有9個字呀
推唔爆1001開生日po添...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞