NGT48討論區第18回︰米po巴打仝人祝願世界の北原卒業快樂,前程錦繡!!!!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
明日係十年一次既小學聚會,可以見返以前鐘意過既女同學........

22年既人生入面,唯一一次希望唔好打8號.....

其實見番會無咩感覺

隔左咁耐重有咩感情, 重要小學

青梅竹馬

無感覺架,只係好奇過左十年,當初d人到底變成點姐

我連佢地叫咩名都唔記得

有一個小學同學我呢世都一定會記住,就算唔記得扑濕過邊個男同學都一定記得嗰個人啲小提琴聲
明日係十年一次既小學聚會,可以見返以前鐘意過既女同學........

一見面 邪骨一時之間認唔到邊個係邊個
佢眼球不斷浮游係人群中
想搵嘅 就係人生第一次鍾意嘅女仔
正當佢一邊回想以前偷望佢 一邊掛諗屋企條底褲時
一把女聲傳入佢耳邊
「e 你咪邪骨?」
佢一下就認出女聲嘅主人 女孩多年不變嘅聲線 瞬間勾起當年嘅青澀
邪骨一轉身心中幻想嘅:
現實(右邊):
邪骨一時語塞 唔知應該講咩
只好講句
「幾千天近況幸福嗎」

求重甜

佢眼球不斷浮游係人群中
一把女聲傳入佢耳邊
「e 你咪邪骨?」
佢一下就認出女聲嘅主人 女孩多年不變嘅聲線 瞬間勾起當年嘅青澀
邪骨一轉身心中幻想嘅:
現實(右邊):
只好講句
「幾千天近況幸福嗎」

求重甜

落美極
りか姫、お誕生日おめでとうございます

佢眼球不斷浮游係人群中
一把女聲傳入佢耳邊
「e 你咪邪骨?」
邪骨一轉身心中幻想嘅:
現實(右邊):
只好講句
「幾千天近況幸福嗎」

求重甜

乜唔係計日本時間嘅咩
paruru帶眼鏡巧正

乜唔係計日本時間嘅咩

彩姐做野使唔使你教啊!!!!!
http://viu.tv/encore/akb-love-night-love-factory
週刊文星

prr個集好睇,條4眼仔幾好戲

佢好多日劇架
監獄學園主要角色,笑L死

萌香果集超QQ

我知,佢同阿醬做過唔知乜春青蛙
我地要用NGT力場抗衡李氏力場

輸硬
姫ig個story咁釣 點頂啊
開ig真係好正 twitter 未必有呢啲嘢睇

輸硬

今晚乜都無做賭8號波

其實見番會無咩感覺

隔左咁耐重有咩感情, 重要小學

青梅竹馬

無感覺架,只係好奇過左十年,當初d人到底變成點姐

我連佢地叫咩名都唔記得

有一個小學同學我呢世都一定會記住,就算唔記得扑過邊個男同學都一定記得嗰個人啲小提琴聲

無限kissy kissy kissy kissy 再來兩輪kiss
甜蜜kissy kissy kissy kissy 我願意一接

無限kissy kissy kissy kissy 再來兩輪kiss
甜蜜kissy kissy kissy kissy 我願意一接

WTF

ck竟然聽呢D歌

張gif好正

張gif好正

from IG?
聽日打風,你班友唔係咁早訓牙

依家先得閒

依家先得閒

又去咗cow

又唔想溫日文...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞