NGT48討論區第18回︰米po巴打仝人祝願世界の北原卒業快樂,前程錦繡!!!!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唔怕同各位講 靚仔唔係玩哂 出到嚟你中下再有錢已經玩哂 當然你又有錢又靚仔就更尾啦

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

屌你老母
唔怕同各位講 靚仔唔係玩哂 出到嚟你中下再有錢已經玩哂 當然你又有錢又靚仔就更尾啦

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

所以我已經賣緊女人底褲發家致富 ,好快就會成為香港女人底褲大王

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

所以我已經賣緊女人底褲發家致富 ,好快就會成為香港女人底褲大王

自己著再扮原味
呢個MB好醜樣,唔信自己入去睇吓

https://www.showroom-live.com/48_NAKAI_RIKA

OK啊,好睇過咩 宮O亜O bo

講事實姐,做咩威脅小妹wo......

你又精神分裂,女人人格比我迫咗出嚟

骨仔對條底褲做過乜黎先會咁黃

係部電話鏡頭有色偏

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

唔同種類既咸魚味咁解姐
利申 9up

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

會買既人應該無真係聞過既經驗分唔出
利申 9up

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

利申 9up

已經為想賺錢既手足指點左一條明路啦.......仲唔快d開ig

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

利申 9up

已經為想賺錢既手足指點左一條明路啦.......仲唔快d開ig

諗住自己買一打著去揼邪骨
法國米Po啲人全部C L S
想問下ngt有無搞過握手會架? 應該有東京場?

無可能要飯下下跑去大米之鄉掛

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

點解彩姐會知嘅
真係有人買女人底褲? 禾窮想賣了 幫補家計

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

利申 9up

請我幫手著得唔得,每條分番20蚊比我就得

應該無乜人買大隻仔底褲

而家攪緊青春時計全國握手會,之前48單同49單握手會都有份

香港既痴線佬超乎你想像既多

郵寄既就多數平d,可以面交既多數都貴d 200-300左右好似

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

點解彩姐會知嘅

屋企啲衫唔係我洗邊個洗

嘩.....開心大發現

呀媽係女人

自己著再扮原味

鳩味同閪味唔同
利申 9up

點解彩姐會知嘅

屋企啲衫唔係我洗邊個洗

即係你會聞你細佬D底褲

應該無乜人買大隻仔底褲

賣老婆嗰啲

香港既痴線佬超乎你想像既多

郵寄既就多數平d,可以面交既多數都貴d 200-300左右好似

真唔真 如果乾淨嘅(用過洗咗)都有咁多?面交

而且AKB d 碟都可以握,握兩家茶禮

即係未有個握呢d抽??唔多熟48 g握手會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞