NGT48討論區第18回︰米po巴打仝人祝願世界の北原卒業快樂,前程錦繡!!!!!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
「我不嬲無視佢

中井りか係姬係公主係公主姬

奈良未遥係雞係公廁係公廁雞

有分別咩

我即刻 屌你老母 死泡狗

岩岩又睇完rm

皇天擊殺ioi

有情 彩妍同pinky呢排cb

個條崔有情又肥又矮上節目又hea過閪
「我不嬲無視佢

中井りか係姬係公主係公主姬

奈良未遥係雞係公廁係公廁雞

有分別咩

我即刻 屌你老母 死泡狗

岩岩又睇完rm

皇天擊殺ioi

有情 彩妍同pinky呢排cb

個條崔有情又肥又矮上節目又hea過閪

金素慧先係
禾Rika姬生日快樂

我不嬲無視佢
天日是咪打風?有冇手足知會打到過唔過中午

巧想打8號波打到過哂下晝呀
天日是咪打風?有冇手足知會打到過唔過中午

巧想打8號波打到過哂下晝呀

一定過
早晨呀咁多位今晚係咪打風

6點前一定掛8號
明日係十年一次既小學聚會,可以見返以前鐘意過既女同學........

22年既人生入面,唯一一次希望唔好打8號.....
邪骨上咗VIUTV,快D睇
明日係十年一次既小學聚會,可以見返以前鐘意過既女同學........

其實見番會無咩感覺

ON9丁 

其實見番會無咩感覺

隔左咁耐重有咩感情, 重要小學

你係想話小妹似個個乸形?

你係想話小妹似個個乸形?

其實見番會無咩感覺

青梅竹馬

一見面 邪骨一時之間認唔到邊個係邊個
佢眼球不斷浮游係人群中
想搵嘅 就係人生第一次鍾意嘅女仔
正當佢一邊回想以前偷望佢 一邊掛諗屋企條底褲時
一把女聲傳入佢耳邊
「e 你咪邪骨?」
佢一下就認出女聲嘅主人 女孩多年不變嘅聲線 瞬間勾起當年嘅青澀
邪骨一轉身心中幻想嘅:
現實(右邊):
邪骨一時語塞 唔知應該講咩
只好講句
「幾千天近況幸福嗎」

其實見番會無咩感覺

青梅竹馬

無感覺架,只係好奇過左十年,當初d人到底變成點姐

一見面 邪骨一時之間認唔到邊個係邊個
佢眼球不斷浮游係人群中
想搵嘅 就係人生第一次鍾意嘅女仔
正當佢一邊回想以前偷望佢 一邊掛諗屋企條底褲時
一把女聲傳入佢耳邊
「e 你咪邪骨?」
佢一下就認出女聲嘅主人 女孩多年不變嘅聲線 瞬間勾起當年嘅青澀
邪骨一轉身心中幻想嘅:
現實(右邊):
邪骨一時語塞 唔知應該講咩
只好講句
「幾千天近況幸福嗎」

PRR

其實見番會無咩感覺

青梅竹馬

無感覺架,只係好奇過左十年,當初d人到底變成點姐

我連佢地叫咩名都唔記得
http://viu.tv/encore/akb-love-night-love-factory
週刊文星

prr個集好睇,條4眼仔幾好戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞