Running Man 討論區 (76)

968 回覆
5 Like 7 Dislike
始終羅講到底都係pd 個role最多都係金泰浩咁
冇跟開ive我諗佢應該冇乜拍or固定有主key嘅綜藝節目
有無人知佢地用ai作曲係咩軟件
其實都好撚勁
suno ai
睇完走去玩過下都幾得意
不過有唔少歌感覺只不過係將嗰個genre入面嘅曲目庫東拼西湊咁
而且好多時都係無啦啦完左冇結尾
牙真似美珠 有班姐姐先max到佢

rei就真係掌握到攞鏡頭秘訣 同在右拍綜藝要夠放窒下佢係最好效果
膠真出去周圍都係忙內 點癲都得 有同隊係到佢就要維持隊長形象
係,講中重點~
單頭嗰陣多數係成棚人入面嘅忙內,放好多;同團友一齊,身為隊長帶住啲細,迫住要收斂。講真就算係權F,如果宜家唔係單頭而係好似以前咁帶隊,應該都一樣係威力減半。

同埋上面有巴打提到 vs 劉在石嘅問題,都幾準確。其實搭劉在石最好嘅玩法係放手窒,但呢樣嘢得Jessi、Rei呢啲有特殊條件嘅先做到 (同韓國本土文化有區隔嘅僑胞甚至外國人)。本土人而又有基本sense,對住劉在石無辦法唔「敬老尊賢」避忌三分 (出名+好人+大前輩)。全昭珉so far算係呢種情況下掌握得最好,勒住之餘都未至太損害自己嘅表現/娛樂性。
嚴格黎講 得光洙係可以超越輩分地放肆而係有觀眾原諒
光洙可以突破個框架,有個重要原因就係外形+佢響RM個人設,係有少少類似「搞笑嘅反派」。「競爭心強,玩遊戲不時會出詭計」呢類「反派」設定,搭埋佢個頭尖額窄長頸鹿款,畀到空間佢把口去得盡啲。換第個嘅外型或vibe都唔得~
今集好好笑
8個人都有位好笑同發揮到
Rei每一句話都係笑點
然後國鐘惡霸

下集李世燦 姜智孝 新忙內駕到 希望做得返起 少少都好
完全fit 2個嘉賓嘅主題
今集後制都
人氣歌謠個度真係剪到交足功課
我估REI黎RM之前喺GYM ROOM可能又撞到大神
或者有講下上黎應該點發揮都唔定
我見大神有D位好似係預左比佢吐槽咁
近幾年同大神夾得最好嘅女性我覺得係吳娜拉同昭旻
Jessi係再進化版嘅REI 窒完大神係連大神反擊嘅空間都唔比佢
好似今集咁 有時rei窒人大神再搭多幾句可以將佢句話嘅搞笑程度再放大d
咁樣應該好過唔比大神講野
吳娜拉 -> 年紀唔細嘅資深演員,演技+人生/江湖經驗搭夠,玩得嚟掌握到分寸,但同時對綜藝基本略為生疏又補足返個「真誠」feel~

都同意效果上Rei又好過Jessi啲;Rei呢種有多少「奀皮細路」feel,個對話可以拉長啲,畀劉在石做多啲回應派多啲膠同做多幾款束手無策嘅反應,襟睇啲。
佢同RM真心唔夾 勉強無幸福
大神唔好亂黎
劉在石望住rei妹等佢串兩個作曲家個位睇得出好中意rei妹..
星船真係有運 一隊IVE 出兩個綜藝新星
一個羅奴親生女 一個劉在石睇中既準親生女
同世代既女團基本上都無得鬥
Rei劉line預備役
星船一直多綜藝好,佢哋師姐都有多榮呢個極E去綜藝發展
星船嘅出差十五夜係算咁多間公司最好睇,本身多綜藝好,覺得依家拍2.0會仲好睇咗
演員唔洗講有光洙
兪真同美珠入過百想女綜藝人候選,不過以idol身份就好難拎
睇下過多幾年跟唔跟美珠咁樣行綜藝路
冇錯,兪真係隊長,團綜冇咁突出,始終要照顧其他成員,反而自己出去做因為細個所以可以玩盡啲
應該係,地娛又唔係每個星期有
我覺得唔多唔少係因為娜拉本身個人funny
佢未固定第六感前上認哥宣傳劇已經好有幽默感
之後上d網綜宣傳睇得出佢轉數勁快 李龍真都接佢唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞