Running Man 討論區 (76)

968 回覆
5 Like 7 Dislike
你呢d on9仔 跌落地乸返喳沙
我勸你唔好再回我 獻醜不如藏拙
冇人要你認同 冇人唔比你講今集唔掂
我一開波都講話食麵跳舞嗰度唔得
一部分唔掂就等於成集唔掂? 仲要自爆自己冇睇哂成集就熄左
自己扮哂權威好有真知灼見咁話人食開屎
你quote我comment話人食開屎嗰下應該有心理準備人地會用返同樣態度對你
都係嗰句你講野offensive就預左人地對你都offensive
你都話人食屎你仲預人要好好態度同你討論?
自己撩人仲好意思話人比你刺激到
仲要撳入我account睇我有冇改名
小學雞成咁 覆人要起人底睇人以前講過d乜
漢娜套劇佢個角色就係綜藝pd
成集主軸就係佢寫好左個綜藝劇本但d內容都係折磨成員所以成員要改
佢同成員鬥快搵本簿等佢地唔好亂改 成個主題都set好哂
呢集係車game想飛 同埋中間要3個人係隔離跳舞唔知做乜
一開波個兒歌game大神鼻子同漢娜haha效果做足哂
三次搵簿解謎個flow都唔覺有咩問題
呢集完全係average 已經唔係讚佢好 咁都可以話佢鬆散
Ching精神係咪有啲問題 點解好簡單嘅正面回應都做唔到 幾次回覆都係講咩offensive定唔offensive 我理撚得你態度閪唔閪姐 一直講緊今集好悶唔好睇你就喺到兜大圈
邊個on9仔大家有眼睇
似係你正面回應唔到我
你話佢環節鬆散 重複 我舉例子話佢搵簿線索冇問題
你就話你鬆散嘅意思唔係佢線索idea上
龍門真係任你搬 人地唔順你個方向講野就話人回應唔到你
不如話你回避對自己不利嘅point捉人一定要跟你意思講野
自我中心 懶有權威就係你呢挺 你個思路好似非黑即白咁
我都冇讚過馨仁咩 你就腦補覺得人好似盲撐馨仁咁
你就好似覺得人地話呢集係average=讚佢好咁
不過你都講話開黎睇馨仁有冇貨交 都自爆左你睇rm係為左批判馨仁做成點
講自爆黎講你係掂嘅
咁睇嚟你唔知鬆散係咩意思 你繼續無限上鋼上線啦
笑撚死 你水準真係好差
唔好以為得你識撳人地ac認人名
個個星期得閒無事見到有人話你覺得唔好笑嘅位好笑就話有食屎
自己話悶唔悶呢d野係主觀意見 切斷人討論空間
但就批評人地主觀意見 人地認為d你覺得唔好笑嘅野好笑就係食屎
懶係有權威 抬高自己嘅品味 依家仲要鳩撚屎屎喺度串串串
話人上綱上線 明明自己係咁打稻草人
期期喺度以為自己評審咁judge馨仁做得好唔好
人地都冇提過係馨仁功勞定咩 你就妄想人地好似讚緊馨仁咁
上面成個flow都冇提過馨仁 最上面個quote人地講係漢娜定行程
咁都可以腦補人地係讚緊馨仁 巴打馨仁係咪殺左你全家咁大仇口
大致上都同意
始終武肺之後
佢地個拍攝時間變到勁短
以今集個行程做例子
佢地9點開工
3點就收工
比起以前由朝到晚
應該唔容易拍到大家想要嘅效果
如果轉場地點遠要長時間移動的話
分分鐘要硬食無聊車talk/game

早一輪拍足一日多數都係d垃圾mt
睇佢哋不斷loop煮屎真係睇到悶
見到你淨係識不斷曲解我意思 又自己FF一啲我冇講過嘅野 你水準真係好高

收皮啦
你撐撚夠未姐on9仔
你夠膽講唔夠膽認?

之前煮野食嗰d就真係完全meet唔到average
呢一集配合返漢娜套劇個idea真係唔知邊忽似屎
最後搵地方漢娜個分組幫左個綜藝新人一把
有光洙做嘉賓嗰個?
其實你係咪唔識對題反駁 點解駁親都唔係好對到重點
今次又就咁cap幾張我嘅cm做乜明明我上面講緊你曲解老屈我 我講每句野你都自己無限elaborate

驟眼睇係幾有攻擊性嘅 連好普通㩒一㩒入你username都比你講到係小學雞

但認真你理解能力真係好一般 又亂咁攻擊 成個討論方向比你越吹越遠 已經唔係講緊個節目

你咁得閒cap圖不如同我搵晒上個post我嘅cm出嚟
我都想睇下我有幾懶權威

我覺得有d悶
馨仁做得差係人知 已經好多一年前仲討論緊嘅人都冇再上黎
知道佢得差郁d就起哂鋼腦補人覺得馨仁做得好仲話人唔識對題反駁
老真講 我一開波就冇諗過要說服你要你認同
屎唔屎 悶唔悶嘅標準係你定?你講嘅point喺我眼中完全唔成理由
唔係講緊個節目我都真係小小想笑
你本身就唔係講緊個節目而係單單打打批評其他人嘅品味
仲好意思話人唔係講緊個節目
你成個心態就係
知道馨仁做得差>對佢同節目有偏見>期期ready好捉佢錯處>有人覺得好笑但你覺得唔好笑就屌人品味差咁都接受到
你已經走火入魔到我同最初個quote都冇講過馨仁都自動腦補我係幫馨仁護航所以死撐話呢期好睇
你盲反到 繼續喺度丟人現眼 我就好得閒
你想繼續嘈我同你玩 活躍下個post
不過邊個繼續柒落去其他人有眼睇
都唔係有啲 今集無光洙變曹叔暴露哂缺點
我打句馨仁世一你就可以諗到咁多野 只可以講句佩服
如果我同你講我只係純粹鳩噏你會點

走火入魔
係咪繼續死雞撐飯蓋比人篤穿自己d on9心態就話自己鳩up
都唔係呢次 之前有人話下好睇你都要批評人水準低下欄野話好笑
自己喺度鳩屎比人屌返轉頭就話要同人討論節目
人地個個都講哂有乜好笑 你自己唔同意就批評人口味話人食開屎咁都覺得好睇
我本身都冇諗住同你理性討論 純粹見你咁鳩屎屌柒你
你呢挺人自我中心到咁 人地都講哂有咩好笑你都唔會接受剩係話人咁都接受到
你反駁人覺得好笑應該係你prove人點解唔好
唔係要d覺得好笑嘅人prove比你聽點解好笑
你真係每留一次言下就越見到你下限有幾低
都係嗰句 獻醜不如藏拙 收收皮啦
睇咗gymjongkwok先知老虎隊早幾集原來RM hea踢到仆街
唔通綜藝認真踢咩
官家先睇700集
馨仁呢集交到貨喎
見到在石拎支水槍出嚟哇咗出聲
終於玩返啲rm經典嘢
真係想權恩妃常駐?
唔會肯啦
恩妃幾好丫睇佢同黃鼻啲互動
常註重可以揾埋izone d member 黎客串
恩妃勁搶口 通告費嗰到 韓網唔屌咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞