Running Man 討論區 (76)

968 回覆
5 Like 7 Dislike

1. 本post目的係提供一個不用粉細字作及不用加密以 討論running man 綜藝之用,討論內容包括已播出集數或當日直播即時討論
2. 由於本post不用粉細字及加密討論(亦請勿粉細字及加密),而且此post討論 內容涉及已播出集數或當日直播集數,假如你堅持閱讀,即表示你同意可能在你未曾觀看情況下而知悉相關內容的風險
3. 本post 以討論Running Man內容為主,但假如對個別成員有遐想,請稍移玉步至成人台作討論
4.1 如欲觀看running man(星期日晚約10時起更新中字),可上
https://rm.1link.ovh/
ShowsQ
http://www.dlkoo.cc/
4.2 Previously on SBS's Running Man by 蛙蛙
麻煩開post巴打更新以下中字全集嘅內容去#1

5. 希望唔好再有罵戰,一套節目有自己睇法意見是無可避免的,請在主觀地表達自己意見時,亦客觀地明白異見的存在
6. 感謝過往有份開另一邊post 既巴絲打,特別係係RM 收視低迷情況下有個post 比我地討論,不過為免再有有關粉細字紛爭才出此下策
7. 考慮到有巴絲可能會一併在此post 討論另一綜藝節目包括但不限於 熊孩子/big picture/Busted!明星來解謎/韓星齊鬥智/犯人就是你,亦無需粉細字及加密。因此,不厭其煩提醒一下,請假設此post 所有內容沒有加密亦不用粉細字
8. 巴絲推薦內容睇#2及#3,想推薦集數quote #4

lm
lm
今集d節奏幾好
一開始又有筆直坐直昇機
最滿意係俾幾張相去city hunt
雖然世贊同鐘赫一開始就行錯
但係車talk咁好彩有火花唔悶

BTW 講話要做食播嗰度見到有幕係著齊正裝係邊集嚟
好似係一開場坐喺船輪度果集
原來漢娜係上得最多嘅嘉賓,仲以為係相樺
佢真係幾討好
意大利宣傳特輯 574
想問如果要要係電視睇正版又清既running man 係咪得mytv super 可以揀

平時用電腦上gimy 睇 但好慢又唔清
有Vpn可以去愛奇藝,friDay
婚禮如果有rm成員黎做嘉賓真係幾正
漢娜真係好正
垃圾宋狗又死痴爛痴 肉酸到

其實所有行程漢娜定,坐直升機擺明佢想玩
呢集都算係咁 漢娜擺明係了解成員驚d乜唔鍾意d乜定黎玩佢地
不過食麵嗰度世贊改得麻麻地 叫佢地喺隔離跳舞冇乜互動都表現唔到
唔知係pd嫌冇效果剪走左定佢地跳兩跳就算勁短就冇左

又係呢句 算係咁

明明成集啲環節極度鬆散 成個劇本可以任改都唔知要姜漢娜寫定嚟做乜

我睇到一半已經唔知睇緊乜 搭直升機都要扮驚 怕唔夠料播食食下飯都要跳舞仲要石三酬賓尷到仆街

你班人就嚟食屎食上癮
lm
睇到一半唔知睇乜咪熄左佢 你自己唔鍾意就話係屎
後面跟相搵地方個位都唔鬆散喺邊 睇得咁辛苦唔撚好睇啦
我真係睇到一半熄咗 頂唔順
係見今日放假得閒先睇埋嗰一半

姜漢娜嚟都救唔到成個氣氛

Btw從來口味嘅野都係好個人 我真係唔中意食屎
乖 咁就啱喇 唔好又要睇又要屌
冇人鍾意食屎嘅
唔知你想表達乜野

追咗咁多年點都有感情 唔開嚟睇下點知馨仁今集有冇貨交
上集好笑我都有讚 雖然主要都係成員交貨 但今集又悶啲環節又斬到一忽忽咁咪又屌下

原來做得差係唔俾屌 唔啱睇就要熄咗佢
咁我都唯有講句 今集真係都算係咁
你一句撻鬆散又講唔出鬆散係邊 我就真係唔覺今集差係邊
成員改劇本係有條件 最尾淋水會加人
今集搵野d線索提示全部都合情合理
冇前幾集大神射水槍世贊好似扮唔知比佢射嘅劇本feel
比你雞蛋裏挑骨頭咪車game個單詞作故仔無聊啲
冇論據嘅批評我集集都可以講一大堆啦
唔啱你口味就話係屎 仲要講到自己好撚有道理咁 自我中心到
btwquote人comment話人食屎講野咁offensive應該要ready定人地都係對你offensive架啦
唔係自己講就得人地串鳩你就唔得咁雙重標準丫嘛
大神新節目都係唔多得
原來一句食屎就刺激到你
btw我唔覺得有任何成員認為加人淋水係啲咩限制條件 有邊個真係有因為呢點猶豫過 當個限制條件廢咁咪即係同任改冇分別囉 究竟你真唔明定扮傻
同埋成集不斷loop小遊戲/搵野/懲罰 呢集個主調究竟係乜你講唔講得出 鬆散成咁你又可以扮睇唔到

原來你改咗username 記得你以前思路都幾正常
人地思路正唔正常駛唔駛你批評呀
你都真係幾好笑 當自己邊個
同你意見唔到話今集算係咁就話人食開屎 比人串就批評人思路
你自己quote我comment話人食開屎撩人又話我比你刺激
你提出嘅點完全係雞蛋裏挑骨頭 佢又唔係重複一隻game係咁玩
將本野密封放喺水底呢d idea以前都冇乜點出現過 完全唔明有咩鬆散
你呢挺完全係非黑即白 一集唔係好就係壞
呢集完全係average都可以唔可以話算係咁 話人食開屎
想講金鐘國球感好咗好多 果然真係日練夜練
我冇話佢啲線索idea唔好亦都無話啲提示唔合理喎 究竟你係咪覆緊我 九唔撚搭八咁

屌 我認同你啦好未 今集算係咁啦 好撚好睇馨仁世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞