Running Man 討論區 (76)

968 回覆
5 Like 7 Dislike
鐘國隊好好笑
真係700 打後集集都高質
今集真係由頭先到尾
其實ai 首歌好聽啲 係個尾完太突然
唔識欣賞個2個人作tiktok 歌
其實投票一定唔會比ai 贏
計埋自己Youtube同上人哋YouTube
Rei應該係做得最多綜藝嗰個
首ai都好撚唔掂吓
拎去tiktok玩啲10秒trend嘅歌都嫌爆唔起
今集係偶像版嘅足球對決

Pd 係咪諗住照依個模式繼續翻炒

不過係好睇嘅

難為之前lesserafim兩個嚟玩炒股

依啲先係idol 多發揮㗎嘛 rei
講錯
唔係ai唔掂
係嗰兩條友唔掂
冇跟開ive 估唔到會幫個外國成員開個個人綜藝
佢同大神可能真係gym room成日見所以真係幾熟咁
佢上其他人節目冇咁搶口
可能第一次上Rm窒咗兩次大神反應太好
佢今集都有講話嗰陣緊張 算錯有錯著
但今次rm同藉口go佢真係脫胎換骨 乜gag都接到轉數又快
見佢上god個節目talk都好好
Rei : 大神追擊手
Rei偷睇大神𠽌麵好得意
真係短期租借做成員
姜勛係第一期
都要畀面2個youtuber
原來個Rei係日本人,講嘢咁直接好搞笑
另外嗰兩個作曲家首首歌都好難聽
haha 個fd 係咪叫根植 唔係都係藝人黎既咩
成日係間鋪 佢係咪應該冇咩撈
池石鎮記性咁差竟然仲記得rei
佢應該係全職幫haha 打理間餐廳
聽最尾一首曲大神望住rei鳩fing個樣真係好似搵到綜藝瑰寶咁
唔知佢會唔會考慮下培育下外國人
所以今次都只係請咗Rei同俞真
兩個喺綜藝都有過令人難忘嘅表現
竟然有根植
話說仲未去過佢哋間烤肉店
睇過地娛覺得佢唔錯 但睇最近佢上左3個大神節目只能夠講佢fit劉line
聽最尾一首曲大神望住rei鳩fing個樣真係好似搵到綜藝瑰寶咁
唔知佢會唔會考慮下培育下外國人
所以今次都只係請咗Rei同俞真
兩個喺綜藝都有過令人難忘嘅表現
睇過地娛覺得佢唔錯 但睇最近佢上左3個大神節目只能夠講佢fit劉line
劉太lead
唔夠位比牙真放飛自我
地娛放好多

反而Rei對住劉似行Jessi路線
仲要soft好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞