Running Man 討論區 (76)

968 回覆
5 Like 7 Dislike
今集除左講舊劇個PART 我冇睇過套劇 完全唔知做乜9
其他都OK
即係當你填返溏心風暴啲角色同關係咁
演員隨時會走
估野人物個PART成段飛咗
池睿恩入黎個化學反應幾正
坐底濕咗 叫人唔好望個吓 笑咗

我覺得有趣
但太長
佢地傾果時講左一次
之後演講又要聽一次
其他人仲係乾身
唔想落水
在石本身已經濕哂
應該咁講 名義上keep住租賃成員
冇咩事唔洗特別提去到幾時
咁如果真係演員要下車就可以話租約完 反正租賃個原意就係俾上黎既人冇壓力 短既20分鐘都得 長既又反應好自然緊係留耐啲
到時真係走既同搵下一個都冇咁大壓力
我反而想知佢落咗水之後到底佢著咗咩,全部人即刻叫佢坐低再搵浴袍比佢遮 唔會玩水著T back 掛
卡通人物
多咗佢兩個之後 連鐘國都活躍埋
Haha都搵到更多位搞笑
在石有講佢屋企小孩都會著
所以一定係卡通個種
睇咁多年RM
第1次頂唔順成段飛左去
除非唔想繼續做綜藝 唔係都唔使下車添
而家佢咁做可以俾演員優先去拍劇 唔使擔心因為固定一二schedule而難做 到拍完又可以繼續做返嚟做
女嘉賓好正
今集算係今年其中一集佳作啦。

最core 果個game 起碼唔再係義氣game/做隊長game 之類, 估好壞game 俾到成員/嘉賓發揮。

新成員又起到一定火花, 加上最後個肢體game 又有一定笑位, 連中間d mini game 例如層層疊都叫做ok。
本身都諗住係咪有lace 定好sexy 果d
一見haha 定在石講話屋企小朋友都著,肯定係透左d 公仔出黎
角色配對個part悶到嘔 播咁長又唔cut
麻麻地睿恩 總係覺得佢啲效果有啲造作 同埋成日叫
自從加左姜同池恩之後完全唔同晒
haha 又有番玩具玩
鍾國又多左發揮
集集haha 同世燦loveline 又可以笑一餐
佳作
估角色果part我覺得係史上最無聊
依part 似為嘉賓突登度
你見佢最後講番d 細節出黎完全係俾佢發揮
睇返啲相
個女嘉賓短髮先正
長髮麻麻
出到嚟效果唔得呢
睇姜同池拉扯下幾好笑
到冇哂新鮮感又可以轉人

不過前幾集唔係話姜勛拍多一次咋咩?個陣係講笑?
幾鐘意呢對個loveline 昭旻同世燦個loveline反而好尷尬 昭旻同王鼻個loveline最好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞