Running Man 討論區 (76)

968 回覆
5 Like 7 Dislike
大神好似都唔係咁中意2庚
係囉點解呢?依家淨係想睇佢。
我都覺,最近兩集閒著佢都講出聲唔鍾意佢啲梗
佢呢排係咁cute真珠同宇宰,美珠都少理咗
同樣係痴線佬 大神又好鍾意洪哲
哈哈同佢side bet 嚇走左

哈哈好似玩全昭敏咁玩睿恩
其實佢依家係 part time 定正式加入?
rm對外一直都仲係講佢同姜係短期租賃成員
冇正式加入
可惜
其實有冇正式講過係租賃
兩個完全唔同style ,洪哲嗰種痴線係搞自己,伊庚嗰種有時啲梗有少少貶人
姜有
本身話一個月
藝恩就係好自然咁入黎好似提都冇提過
RM啲操作又係奇撚怪怪 有official 姜但無official藝恩 但姜嗰一個月長到好似成年咁
藝恩連個名份都無 當佢臭四呀依家
下個星期明明係中秋特輯但冇出現
當半定期 得閒就黎下

可以易啲應付啲痴線反對加主持既人把口

佢二個都多啲彈性 拍完套劇想返黎就返黎 唔想就算

我估係咁
其實下集嗰兩個嘉賓已經成日嚟, 依家最好就係成日請人黎而唔好再搵人固定
其實而家收視點?
之前啱啱換PD果排玩嘉賓策略好似升左
但而家唔知係請唔到定點
依家咪keep住3-4
自從昭旻走後啲嘉賓係請得仲多
其實只要肯邀請大把人會肯黎
有感而發 一路都有不斷重睇嘅習慣
有光洙嘅Rm 冇內容都足夠精彩
寶弼X光洙 冇左之後 真係差好遠
我覺得當初搵昭旻入嚟 最後同光洙
成為陌路人 面阻阻 令我覺得 佢加入
係光洙走嘅蝴蝶效應 明明光洙咁愛Rm
李光洙先係Rm嘅靈魂 結果光洙冇左
佢一個屈尾十又走埋 唉 如果你係紅左就走
好心就早走早著 留光洙喺度

那怕石鎮依家係有時幾好笑
但佢本身性格唔好
呢樣野 係好明顯 成陣老屎忽味
其實全部演員拍綜藝都係當跳板用架喇
會繼續拍果啲都係因為撈唔起走唔到
搞笑藝人係韓國既地位好低
所以當年宋仲基彈起左, 有機會拍劇做大男主, 就即刻飛起RM
光洙腳傷係事實, 但休養1-2個月就應該差不多
何況而家RM基本上都變左做養老節目
節目組關照一下, 其實腳傷唔會有太大影響
所以佢只係借腳傷做手術, 體面咁退出RM
事實上佢退出RM, 就想轉去電影圈, 不過成績唔太好
所以都係衰衰地返去做綜藝, 但就係唔返去RM
建議咪撚覆上面條on9就ok
所以我覺得就算腳傷 又或者想專注電影劇集
呢啲都只係好官方嘅理由 講真 光洙都雙修左
咁耐 我覺得佢完全知道自己嘅定位
應該講佢知道自己既價值
本來RM係兩座大山, 鍾國, 同在鍚兩個組隊對抗
掛件gary, 哈哈, 兩個跟班
再搵大鼻做輔助
仲基做顏值擔當, 光洙當時應該係湊數用, 做下把

但越播, 兩座大山反而唔夠班掛件好睇
光洙又越黎越適應, 開始大膽表現自己

去到後面, 7-8成笑料都係同光洙有關, 佢已經成為RM不可缺既核心
所以後面先有引世燦入RM, 一定程度上就係節目組睇到問題
唔想RM太過傾向光洙度

光洙知唔知, 佢一定知, 甚至我覺得佢早就想跳船
不過之前每次傳出成員要離開, 除左開頭既時候lizzy同仲基外
gary, 鍾國, 智孝, 都係引起好大反應
所以佢借腳傷光榮咁退出, 仲要收穫咁多掌聲
就知佢唔簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞