[顏色大皇超強六十] 五月一日谷草九場賽日討論區 I

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
田雞南非定毛里裘斯定香港
好少事 無乜所謂
無論睇馬睇人,唔同人有唔同睇法好正常,
如果經歷好多個年代睇得會化左好多。
馬叻都要睇當時對手,人叻亦要睇自己騎到咩馬
仲有皇天又係
叫南非定澳洲好
根本上未係一場入面對碰過就大把幻想空間
梗係睇基地
金美琪英國婆 美國成炸友巴拿馬起家 仲有條哈薩克佬
咁科學少少,而家整體一定進步過以前好多。
好似就算幾鍾意翠河,放係而家可能三班都贏唔到,更加唔好講再早D既綠怡足球。
真心好奇先咁問
騎師應該點細分法
都冇咩國家隊比賽
冇咩標準可言
咁你會叫潘頓做香港騎師定澳洲騎師?

麥係澳洲策騎既紐西蘭騎師,轉過基地又轉國藉?
雷神個個都巴西男人咁叫啦
XX代表(基地)
XX騎師(國藉)
因為比狗會逼走
COVID果時好嚴
然後佢條友又鍾意落bar飲酒同食雪茄
澳洲佬係咪特別好酒
聽人講布文肯長駐條件之一就係唔使佢造磅
因為要飲酒
Btw
今季馬我意興闌珊左
再無看點

星期六睇埋果隻名戰古城就收得隊
會唔會轉歲0進步 變撚左以前我地藍營果隻火山咁柒
公道啲咁講
應該係鬼佬都鍾意飲酒
尤其是係白人
有啲似谷草
今日(4月30日)沈集成表示,「浪漫勇士」回復進度暫時理想,但最終落實成行與否,本周五將會與「浪漫勇士」團隊作視像會議,屆時才有最終決定。

至於姚廐「遨遊氣泡」,至杜拜遠征後回港參與冠軍一哩賽,結果取得季軍成績不錯。姚本輝今日同樣表示,剛戰場地影響下,「遨遊氣泡」未能適應,但自己對其表現已感到滿意,本周內亦會同馬主商量一下會否落實角逐安田紀念賽。
意興闌珊咗好耐
賭乜輸乜 點有性趣睇落去
贏一場兩場 輸返六七場 仲要揀啲馬都正常

名戰古城咩新范高爾
應該1.5倍都無 有1.7都賭一賭落去
藍營火山就算
1.1 左右啦
我騎得
佢訪問都話沿途覺得今次會輸
係有條傻鳩發揮得仲差過佢姐
人渣樑唔肯放手似養到年尾跑到12月
呢個就咁一句力加搞掂
基根就係力加2號
“We’ll keep him in the stable for a while,” the veteran handler said. “Actually, even if we decided not to run him, we can keep him in the stable and just make him happy.”

1.7就鬼鬼地㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞