[顏色大皇超強六十] 五月一日谷草九場賽日討論區 I

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
你指澳洲「1400-1600」馬王樂觀派?認真你覺得佢跑2000世界一線?

上年盧森堡當然一線,但盧森堡係香港嘅表現同堆日本二線馬有好大分別?
沿途畀自己友封到實
一望空settle好啲加速力勁到
作客短直路主場加突然轉跑左轉
跑贏澳洲頭3榮譽賽事

遠征搏完短抖再加600米轉彎同歐洲馬王出5-6疊超長程鬥散埋佢
史上第一隻三連女皇杯
幕後又肯拎出去跑

俾你笑贏二線馬
計晒所有戰積至少同爪皇凌雨平起平坐啦
本初之海算一線啦
先見日本仔都覺得佢其實係贏到G1嘅馬
點會冇中段走概念
照你呢啲雞蛋裏挑骨頭到咁嘅地步的話 全世界都應該冇馬王

爪皇凌雨沙田最叻只係贏自豪重要嚟到香港同啲二線馬有乜分別啫樓主正常諗法

杜拜嗰場嗰啲對手就直程都唔知乜嘢二打六嚟
直程係九唔撚搭八
咁大蜘蛛係打吡都用得多既
尋日打吡兩隻除咗個地未必好啱之外
咁休息都相對地比其他馬少
應該多多少少都有關事
打吡堆馬再出未好過
浪漫有冇機會挑戰女皇盃四連霸
一線但Lord North都贏唔到
咁春秋分其實都唔係好勁
而家諗返起如果計港馬日本最強戰績, 始終都係原居民日本盃個第二, 只輸比特別週, 跑贏望族, 過咗成廿幾年連搵隻可以去跑到嘅都冇
大至尊
錶之銀河

嘉應傳承
超超比
難以置信
暫時再出0w神仙個幾隻直情去咗放草
覺士盾話就話澳洲高榮譽 但無論參戰馬質素同國際地位都同司馬/杜草無得比啦
贏唔到 但都冇輸
同埋天秋只輸春秋分都夠晒屈啦
香港2400
日子近咗之後要跑日本盃就冇咩可能跑埋hkir,好難去啦
除非香港有2匹2400首本既精英大師同好望角同時出現喇
可能你覺得雞蛋裏挑骨頭、厚古薄今、九唔搭八

但我只係希望隻馬更上一層樓

浪漫勇士而家就好似美斯差一場世界盃、春秋分無跑杜拜司馬

只要贏埋自由島嗰堆就打爆機,係世界認可嘅2千米王者
其實得你唔認可
克服澳洲檢疫程序冇得懷疑,不過樂天派跑2000
買隻最叻2400嘅返香港 除非係PP 唔係都係45班谷草2200見
香港贏得夠多而且有海外G1(唔計新加坡嗰啲)嘅都唔係好多啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞