[顏色大皇超強六十] 五月一日谷草九場賽日討論區 I

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
應該後生過波比
第四名 — 「金鎗六十」 — 何澤堯
「馬兒跑得不錯,但場地狀況不適合發揮。我入直路時已覺得牠未能展現一貫的加速力。我知道今仗對馬兒來說不易應付。我們總敵不過天氣,實在有點無奈。馬兒沿途居於有利的位置,緊隨領放馬競跑,但在今天的場地上未能加速上前。」
天氣問題唔計
人渣樑:威仔 金鎗唔好退住 我哋跑埋呢場先!
一季出2-3場no problem
暫時今屆打比再出啲數據差到痺 整體水準一定唔會高到去邊 都係得頭三名可以寄望

大箭豬同錶銀今次係比淋地影響咗 下次可以比多次機會佢哋 特別係錶銀 搏咗咁多場跑埋打吡遇着淋地都可以有第五 表現其實唔失禮 暫時我會將錶銀秤先過箭豬

喊咗
比薩勝駒贏杜拜世界盃都係咁跑

潘狗Respect 金鎗
全港馬po都屌緊中段變奏唔放頭
再睇返先見第二段開22.54,第三段開23.47
姐係啲馬po講馬佬覺得中間開2段22秒幾嘅話都可以埋到尾
根本第2段都唔應該走
變奏唔係問題
但變一半捱足1000米四疊 叫隻馬點跑
仲要直路啲推騎姿勢拍埋麥當勞 肉酸到
隻馬曾經想fight back 證明先見級數真係高先輸咁少
G60輸唔出奇
但點估到永美羸G1 紅運帝王第二
少少懷疑呢場G1水準
咪同田雞騎浪勇一樣
騎師廢就係廢

如果換雷狗上去隨時兩連女皇既係佢
淋地g1 好難玩
始終覺得浪勇係高d
跑法主動然後入直路又有加速力已經優勝好多
直路個段唔搶口嘅話就算4疊有咩問題?
遲啲發力嘅話個彎咪一樣係3-4疊咁過
如果唔慢閘 第二段駛鬼爆咁快先放到咩
前4名走位名次冇變就知係 track bias
即係金鎗放頭嘅話贏嗰隻係佢 不過事實唔會發生尤其佢真係有放頭輸過
琴日浪勇呢一戰將成個歷史地位再推高一格
成個際遇形勢蝕到癲 綜觀全日擺中間後上既馬多數都收工 仲要呢場係一級賽
打吡嗰場兩隻都用好多力 一個月都無係唔夠回 仲要做準備功夫跑呢場
整體兩隻都失望 下季再睇 希望到時接到棒
川田當咗中山咁跑
先見一向閘箱唔好 依點冇得怪川田嘅

其實噚日先見咪好似之前金鯱賞咁跑 如果冇浪勇佢已經贏甩

川田最食屎食著豆嘅係逼到浪勇要五疊轉彎後上 正常以浪勇慣常前置+噚日嗰條閪track 浪勇根本冇可能贏 但係你遇着全適性怪獸馬咁冇計㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞