[顏色大皇超強六十] 五月一日谷草九場賽日討論區 I

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
沈集成贏埋旺旺神駒起孖!沈集成為浪漫勇士報跑日本寶塚紀念賽;沈集成想將來攞一次冠軍練馬師

沈集成今日(4月28日)贏完「浪漫勇士」第三度捧女皇盃寫下歷史後,他在第九場再以「旺旺神駒」贏馬再下一城。
賽後沈集成表示「旺旺神駒」早前戴了頭罩比較慢了,不過因為早前其出閘不好才用這配備,但現時牠情形穩定,所以可除下這配備,今場更可再贏馬。
對於「浪漫勇士」報跑日本寶塚紀念賽,沈集成表示如果牠跑安田紀念賽跑得好,就有機會跑埋寶塚紀念賽,但現時一切視乎牠贏完女皇盃後回復如何,因為麥道朗甚少賽後覺得牠較疲累,所以一切要視乎其健康行先。
另外,沈集成想將來攞一次冠軍練馬師。

#賽馬FACTCHECK #競馬 #競馬FACTCHECK #RacingFactCheck #RacingKingHK #沈集成 #麥道朗 #旺旺神駒 #浪漫勇士

連跑安田同寶塚會唔會誇咗啲
講住先姐
最多咪跑一場
布文又走入去塞再一早企起收工

所以話我肥同蔡神仙鬥到煞科真係有今生冇來世
講真 支持跑寶塚
可以休耐d 又岩跑d
唯一問題係對手都勁d
確實Over左,雖然歷史上有馬咁報過仲拎到一亞一冠
其實潘狗依場點解會揀風雲武士
垃圾一隻
係都揀福星/星際快車
寶塚好少弱組
而且日本2000樓上地獄主場到仆街
明月千里撞正難得嘅寶塚弱組+落雨都要輸
沈集成贏埋旺旺神駒起孖!沈集成為浪漫勇士報跑日本寶塚紀念賽;沈集成想將來攞一次冠軍練馬師

沈集成今日(4月28日)贏完「浪漫勇士」第三度捧女皇盃寫下歷史後,他在第九場再以「旺旺神駒」贏馬再下一城。
賽後沈集成表示「旺旺神駒」早前戴了頭罩比較慢了,不過因為早前其出閘不好才用這配備,但現時牠情形穩定,所以可除下這配備,今場更可再贏馬。
對於「浪漫勇士」報跑日本寶塚紀念賽,沈集成表示如果牠跑安田紀念賽跑得好,就有機會跑埋寶塚紀念賽,但現時一切視乎牠贏完女皇盃後回復如何,因為麥道朗甚少賽後覺得牠較疲累,所以一切要視乎其健康行先。
另外,沈集成想將來攞一次冠軍練馬師。

#賽馬FACTCHECK #競馬 #競馬FACTCHECK #RacingFactCheck #RacingKingHK #沈集成 #麥道朗 #旺旺神駒 #浪漫勇士

連跑安田同寶塚會唔會誇咗啲
所以話我肥同告東尼鬥到煞科真係有今生冇來世
明月千里真係輸際遇
跟前少少都可以輕鬆贏
大至尊跑完兩場107分而家唔夠跑都唔知係咪虛分黎,加埋個垃圾馬房可能以經要部署減分
上次加25分太離譜啦
你贏d咩馬姐
贏隻未跑過2000既錶銀
第3名仲要係7x分馬
跌磅跌到喊冇計
小栗帽賽程跑法根本同香港嗰啲一樣
應該唔會咁痴線嘅 寶塚似係跑唔到安田嘅後備方案
依隻又係日本馬王
想問永遠美麗以前有冇黏地續
馬娘式部署
咪撚癲啦老沈
贏到安田仲跑寶塚?
第2
嗰次牙蔡劇本式底出紅運帝王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞