突發!美國宣布制裁以色列!

331 回覆
188 Like 40 Dislike
以俄羅斯既實力,week 1都應該要打爆烏克蘭啦,係普京仁慈拖慢黎打者
放大件事有咩用
春袋論定國際線
糞斥左
好撚醒既臭閪蚑那賤蛆

[打到莫斯科未?波台狗愚論成真] 烏克蘭「海王星飛彈」擊中俄軍艦「莫斯科號」
https://lih.kg/2966076

試過一排咪好興問:「反攻莫斯科未?」
https://lih.kg/3378847
督爆講中你就講呢D?
你繼續自high, 覆埋你呢次就算
我支持世界和平

無敵人嘅世界最和平
點解你唔敢覆我
事實就係依家ceasefire條件=放人質
你想講到幾大格局都冇乜意思
事實就係依家ceasefire條件=放人質
你想講到幾大歷史格局都冇乜意思
依家呢個moment,以色列就係寧願犧牲國際形象都要繼續炸鳩gaza直到全部人質翻屋企為止
錦鯉點睇?

你以為講人哋乜乜zionism係the bigger picture?
我夠話the biggest picture就係伊斯蘭教係地球毒瘤,就算猶太人係衰係賤都好,任何打擊伊斯蘭嘅勢力我都支持,夠大格局未?
我覆得慢,寬容吓
殺盡加沙人好人道

死淨種只會以淚洗面

不如齊齊整整人人享用72個處女

佢哋個邪教頭目講嘅
加沙says the same
白卡超去唔倒飛田新地
你咁講就好,事實證明中共處理新疆既方式根本被妖魔化左,我敢講呢個世界上冇一個國家可以比中共係同化伊斯蘭教呢方面做得更加好
捉晒加沙d 人上貨櫃船
駛出公海等左膠救
又話美國佬係唔抵得人地好過佢先制裁 搞人國家
點解今次唔係既
佢地應該冇睇過台灣新聞報導巴勒斯坦人既屋企無啦啦俾以色列拆撚左
你呢段野以巴對調同樣岩
係喇係喇

你勁中
唔知你係咪反諷
不過我真係認同
中共幾邪惡都好
至少仲有教化伊斯蘭呢項德政
我唔係反諷,我只係針對果班虛偽既連登仔
制裁市民好有用,等佢地無得用chatgpt 同用4090
知唔知利庫德集團前身伊爾貢都係恐怖分子嚟
https://en.wikipedia.org/wiki/Irgun
以色列人有民主選舉都俾呢班人執政幾十年
到2022年都仲選內塔尼亞胡出嚟
又算唔算無一個無辜
加沙班人都可以用同樣說話
如果以色列鄰居係英國美國就唔會成日打仗
如果加沙鄰居係英國美國一樣會成日打仗
班中東佬就係鍾意打仗 成日發動聖戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞