突發!美國宣布制裁以色列!

331 回覆
188 Like 40 Dislike
以色列串過馬撚 唔制裁佢點有面呀
依個樓主斷章取義
美國只係想制裁一支叫Netzah Yehuda嘅原教旨猶太主義嘅部隊
咁陳啟泰呢?
咁係獨立於政府定政府相關
香港都係得幾條友比人制裁
有冇人睇過嗰條link入邊有啲咩
屌你入去睇
一個月收五百幾蚊港紙
好過去搶
你要send都send圖
或者真係睇得內文既link啦
咁你send咗同冇send有咩分別
都要做下戲,美國好似有大學開始有人反戰
如持續落去 可能就唔止大學反戰
到時被逼要放棄以色列就煩
始終如無老美撐腰 以色列應該會滅亡
但以色列有少少 周圍聊交打
唔會答到你
撐垃圾巴勒斯坦嘅弱智永遠都只係care所謂道德高地
唔會有咩建設

唔想以色列繼續攻擊gaza就交人質
好簡單
唔交人質就繼續攻擊
以色列ceasefire嘅話就等於呢個世界容許恐怖分子可以做完野冇後果
加沙平民全部都係環保L?
唔想以色列繼續攻擊gaza就交人質
好簡單
唔交人質就繼續攻擊
以色列ceasefire嘅話就等於呢個世界容許恐怖分子可以做完野冇後果
你解到呢個難題嘅話我支持你推舉自己做中東和談大使
又真 歷史最後都係贏個方寫
贏左寫番烏係發動戰爭個方又得
反正過幾百年又有邊個知真相
其實個個話以色列做得太過份,真係好體現到各家自掃門前雪既道理
其實某啲種族既人真係唔抵可憐,人道只係攞嚟掩飾內心醜惡既說辭
Blocked user 黎
美國制裁 = 得啖笑 = X之以鼻
睇到你班cctoy雙重標準
就笑到癲
榮譽穆斯林:
1. 以色列冇平民,全部都係軍人,包括細路病人,冇殺過人既人
2. 猶太人有公平公正公開,普及而平等既真普選,曾經支持過以色列既就係抵殺,其他冇投票/投對家既都係抵殺
3. 穆斯林叫你行就行,企就企,載hijab就載,除褲張開腿就張,改信真主就信,咪撚咁多嗲,話鳩知你一家大細定行動不便定本身有信仰
4. 穆斯林聖戰正義之槍,唔會死錯人,所有死係穆斯林信徒槍下既都係死有餘辜
5. 有異教徒匿係平民個肚入面,所以要姦
6. 伊斯蘭冇做錯到,係真主偉大,聖戰要守交戰規則,天方夜譚,天真
7. 你講丫,咁點救人質(未死既殺埋,睇你點救)
8. 殺晒所有唔認同真主既人先會有真正和平
9. 先撩者賤,以巴衝突由邊年開始計都係當巴勒斯坦郁手先,我地聖戰梗係無通知開你波,唔係邊夠打殺到1000個平民
10. 分唔到以軍同加沙周圍以色列平民,殺左先算啦
11. 聖戰講人道正on9
12. 屠殺真主子民/其他平民,係恐襲,屠殺以色列平民,係正義之師
13. 猶太人死不足惜,穆斯林死就好大劑,因為種族歧視,出生地歧視,宗教歧視
14.送猶太人去見唯一真神,送穆斯林去見真主=恐怖份子
15. 細路都可以包炸彈係身(我地就係咁做,細路就係譽論戰既籌碼,有咁多異教徒性奴要生幾個都有)
16. 穆斯林有真主授權,所以消滅其他種族冇問題
17. 猶太人控制晒deep state華爾街,所以消滅猶太人無問題
18. 美國佬都炸過日本,所以哈馬斯造成比以軍造成既人道災難更大既人道災難都冇所謂
19. 所有爭執,一律建議種族滅絕,冇一個係無辜,天生就有原罪

唔認同上面既就係右翼納粹,軍國主義既on9。
然後係Twitter揾幾個撐巴勒斯坦既白人/女權分子/被釋放既俘虜,「印證」所有猶太人都係deep state memeber 抵死同哈馬斯係正義之槍。
再嘈就有GPT-5出黎話你係支那臭蛆,人身攻擊,泥漿摔角。
抗中一樣都係做樣
解散隊unit改名再上, 搞掂
簡單

邊到人多撐邊邊
幾撚耐啊
重人質
撐以色列就100% = cctoy?
撐巴勒斯坦就100% = 正常人?
你咁嘅思維同你最可恨嘅cctoy根本一樣
蚑那手畜

(影)求助習近平無用 哈瑪斯公布人質影片驚見以色列中國混血女大生
https://lih.kg/3601974
移咗民
同埋你制裁佢
同送比支那冇分別
點算呀cctoy嘅爸爸尾國佬唔撐以色列?
美國金主全部都係猶太人
今次美國收得皮
有股票快啲放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞