突發!美國宣布制裁以色列!

331 回覆
188 Like 40 Dislike
邪教包頭佬多一個又唔會有好處

環保撚最中意嘅減塑

少人就少塑
咩威唔威啊?我上黎評論都唔得?
左膠就係咁on9

打仗你一枝槍我一枝槍

唔係我隊冧佢, 就係佢隊冧我

左膠:隊冧佢就係種族滅絕

左膠坐冷氣房話應該佢隊冧我
叫加沙啲細路問返佢父母阿爺做過啲乜搞到佢咁慘
要怪就怪上一代支持哈馬斯

正如香港搞成咁 上一代廢老應該揹返佢哋嘅責任
咁姐係 WW3 未?
同樣理論請套用落
維吾爾族同烏克蘭
猶太人唔係賤種? 歷史上所有金融危機都係猶太人直接引發。
set to...
btw 214個諾貝爾獎得主都係猶太人
學術成就全人類最高
愛因斯坦都係猶太人
金融危機就賤種

你估個個有能力引發金融危境

伊斯蘭垃圾盡最大能力都只係斬頭爆炸
賤種都不如
2024年啦,忍左你班暴徒幾年,當年你班仆街連政治中立都要排斥人。總之唔走出黎示威暴動,就上綱上線屌鳩人。到班人走哂入去坐,當初屌人政治中立果班仆街拍拍籮友走哂去英國加拿大。

你知唔知我果幾年保持政治中立受左幾大壓力,你班仆街搞到d人入哂去坐監,仲想繼續企係道德高地繼續屌鳩我地呢班政治中立既人?

你班陷家剷又廢又柒,冇一樣野成功,走佬去外國就最快。唔好再係到扮聖人唔該,只係顯得你地好撚虛偽。
勁還勁,賤還賤,兩樣野黎既,唔該你分清楚。正如我地中國人一樣係非常之聰明同能幹,但你班人都不遺餘力咁去詆毁自己既民族。
我上黎評論有咩問題?你以為而家連登仲係以前既連登啊?我鐘意講咩就講咩架啦。你班人發現而家唔夠人講就叫人唔好上黎發癲
咁幾時制裁埋撐以啲cctoy轟屍
大選動作啫
制裁都要值得制裁先會做,cctoy 成班社會失業廢物制裁黎把撚咩
是但啦屌你老母
政治中立你老母
2024你唔係深藍愛港愛國愛中共都唔好話自己係香港人
冇得你話自己中立就中立
其實根據定義,種族滅絕就唔係話殺到一個人都冇或者出生率高過死亡率先計ge,呢d你上網就搵得倒,聽倒你咁講我都唔知好嬲定好笑
以前我就政治中立,而家我緊係愛國愛港,仲個個禮拜上深圳,洗撚你上綱上線
癲癲地
要講定義,種族滅絕亦必須要合乎intent
冇genocide intent嘅屠殺都只係屠殺
儘管有國際輿論壓力,依家International Court of Justice對以色列嘅genocide intent都只係"plausible",而未有定論
係你自己全套接受種族滅絕呢個講法

呢d你上網就搵得倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞