買電視機 / 換電視機 集中討論區 (172)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
感謝巴打,A80L 65’ 大約係$19,000!
三部入面G3係最好畫質?
如果想係大舖買 唔想要啲贈品 可唔可以唔要 扣返落機價
巴打電視距離坐位幾遠
要問,部分型號可以
bravia 8 會打雞血提高瞬間亮度,同c3 c4做法一模一樣
換埋pentonic 1000,如果唔加價就可以考慮下唔買c系

bravia 7賣x90l價,x90l落x85l位就最好
https://youtu.be/TI3GyZyEcb0?si=7WASeg2PzCKvgqOM
X90L睇黎會停
仍然得2個HDMI 2.1係最大缺點, 仲要其中一個係eARC
實際銷售情況睇地區
但工廠係會繼續整,就好似x90j咁
如果x85l價買到x90l都收貨
如果x85l價買到x90l都收貨
X90L變中階係好事,夠光出HDR
大概係兩米左右!
兩米,
我驚 清你連 65 都嫌唔夠大

我當初用舊電視個中心點, 度去sofa
得180 都驚 55 大

點知新機薄好多,
個度又偷多幾 cm

而家 55 開心使用中
買LG記大鋪記得睇下送d咩啊每期都唔同
想請教各位
buget:3000-4000,50寸左右
行貨,水貨,二手都接受
主要睇Netflix,Disney plus, youtube
SHARP 4T-C50DL1X 行貨
$37XX
1. 60hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. ANDROID TV系統
3. eARC, 可駁SOUNDBAR
4. HDMI 2.0x4, 支援4K60
5. X4 Revelation Processor 影像處理器
6. 光度約300nits

Sony KD-50X77L 行貨
$40XX
1. 60hz VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
3. GOOGLE TV 系統
4. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
5. X1™ 影像處理器
6. HDMI 2.0x4, 支援4K60
7. 光度約350nits
如果3500內?
呢度唔講2手機, 冇2手機建議

SHARP 4T-C50DK1X 行貨
$33XX
1. 60hz VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. ANDROID TV系統
3. eARC, 可駁SOUNDBAR
4. HDMI 2.0x4, 支援4K60
5. X4 Revelation Processor 影像處理器
6. 光度約300nits
LG C3 65吋, 行貨15xxx, 水13xxx, 點解爭得咁少嘅?咁樣好似買行貨好過
15000左右65吋係咪都係推c3?

核心改個名,9吹下加左AI,120hz 超一超到144
換隻腳,咁又係一部新機,等我賣貴一倍先
生意真係好做
因為行貨尾水了
已經到咗樽頸位
係咪就快出新機?
嚟緊應該7月前入伙
睇緊啲65吋/75吋
5月中左右出
C3/G3最後了, 唔買就斷貨
咁請問呢個價位,買c3定再等新?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞