買電視機 / 換電視機 集中討論區 (172)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
S95D變左OLED版The Frame
好似本末倒置了
LQ6350 同 T5300 邊部好啲?
同埋值唔值得買LS03C ?
巴打睇開乜野?
想睇天線電視
同埋要有smart tv 功能
Pan記32MS600H
會唔會好易壞?
第一, 電器如果冇重大設計失誤, 壞唔壞都係睇運
第二, 32吋電視全部都係低階機, 間間用料都唔靚得去邊
第三, Pan 記5年全保, 長過samsung lg, 仲想點?
想買部65吋
無咩要求唔壞就ok
係咪65Q60C最抵玩?
每個版子都有唔同level嘅oled, 大家都係Oled對比度上都係純黑,唔同級數通常因應番光度嘅強弱,仲有例如hz, game mode其他分別
只有一分錢一分貨, 同埋睇要求
5年保養
想問下youtube 係咪無片 有120fps
唔覺有
想問下55‘ S95C 定G3 好?
A95L
我比較喜歡G3
A95L 真係over budget
係見G3 折完 12000有找幾抵玩咁
不過S95C折完唔要soundbar 10000有找
先諗邊部好
今日無乜概念咁去簡電視
65‘’ oled

Sales試左 LG C3 同Sony既應該90L? 但價錢Sony嗰部貴好多

個人觀感睇落LG C3好似好過Sony嗰部, 但本身又比較prefer Sony 呢個brand

想問下如果同價位/差唔多價位 除左C3有冇其他推薦

同埋sales話c3好快就無 因為就出c4 而家買仲有soundbar送 ! 值唔值入手
什麼90L
X90L??
定A90K??
如果係X90L, C3會比佢好
如果係A90K, C3同佢差不多
C3同G3最後了
感謝巴打!去咗電器鋪睇好似G3感覺上靚過A80L
之後LG G系同C系係咪用MLA做區間
G系先有MLA, 另外得55 65 77有
咁想請教下 C3同G3個分野大唔大 見大概差$4xxx
值唔值比多4k 上多級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞