買電視機 / 換電視機 集中討論區 (172)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
睇你自己需要

其實只要部機唔好過高就可以
超市+now e+ sound bar wor
凡於以下日期內購買:19-04-2024至30-04-2024,可於代理換領贈品: LG SN4 Soundbar + NowE $1000電子禮券。

無超市coupon 啊

定你講 商埸自己uny 1000送100 果個coupon ?

知道咩事
65’’ or above 先有超市

爸打買55‘’?

無位+budget 上65
我本身都預c3架咋
但樂富life講解完 扣完啲coupon爭兩千蚊度
就扑左鎚g3
我想 但avlife無提供呢個offer
諗起都蠢左 銅鑼灣無優惠同樂富店一樣價 但soundbar折現左
樂富計埋優惠先同銅鑼灣一樣價 不過多條soundbar
我見現埸有個本身問b3 之後講兩句 都直接g3

我就本身直接g3 求其望兩眼 就去俾錢
仲有1000 now e 都唔知拎黎買乜好

英超 歐聯 全部都季尾了
我插完電視個port, 但搵唔到usb 個storage
係PLAY STORE裝FILE MANAGER
可能見冇後繼機加價
或者我唔夠禮拜
想問如果個人坐係梳化後 對後同牆既距離有185cm到 咁到底買65寸定77寸好?

我想有電影感 睇得震撼 但又唔會話睇得好辛苦 最多接受15%外圍畫面要用餘光黎睇
問過好多次
現階段呢一刻 係咪7K 樓下55吋(SIZE最重要吧?)
揀SONY X85L最好? (S90C已經無咗停產ED 想加多少少2K變9K都無得買了)
屏幕尺寸 觀賞距離
55吋電視 1.7 米 (5.5 尺)
65吋電視 2.0 米 (6.5 尺)
75吋電視 2.3 米 (7.5 尺)
85吋電視 2.6 米 (8.5 尺)

係*** 度見到

請記住,換成大屏幕後,
以後就不再有遺憾
應該係加咗價
唔關禮貌事
呢個網最詳盡中立
睇唔明再問
https://www.courcasa.com/p/6Xnp
明碼實價 童叟無欺
師傅屌柒我
咩30度啊屌 氣溫30度我就知
咁係佢無知
不過你唔使同佢講30度, 呢個距離表係比你買電視之前參考決定買幾大
你prefer 30度, 電視距離梳化2米你咪買55吋咁解
你同個裝機師傅講冇用ga wo
裝機果個只負責安裝

你買幾多寸咪同你上門裝返

唔洗知呢啲架 識插線 上牆/座枱 開到機就走得
179xx, 呢個未計1000送100,但今日係咪完左
有D百記問過最低169xx
我部sony 49x9000e終於壞左
想問買sony A95L的話去咸片生活定兇宅比較好
同你一樣
今年6月後歐國盃喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞