[航空]連登飛機膠討論區105

916 回覆
4 Like 1 Dislike
180 小肥咁咪死得
今日準備又delay, 548 岩岩先到羽田
可能又要飛花蓮高雄果邊
而家Y其實係揀A330或者A350(359/35K)係最好,無咁迫
777全球大部分航空公司都由一行9個變10個位好迫(SQ KE JL除外,呢3間無計劃改做一行10個)
課金坐加長空間位
飛ICN冇359
有,不過對香港人係爛時間果班,到ICN係2115班CX416咪用359
對香港人好時間係早去晚返預左運豬77P
LM
調轉諗 頂腳辛苦嘅係自己 大份辛苦嘅係人地 咁都係777好啲
其實揀777走廊窗口位嘅話都有少少膊位嘅 反而787排3-3-3窗口位真係貼哂牆
3日通知 少少好奇班機到底有冇1個客
會開埋龍坡邦
日本全日空航空一架內陸機於當地周三(24日)下午5時30分降落北海道新千歲機場時,疑因漏油而機翼冒煙。

涉事航班編號NH71,波音787-8型客機執飛,當日下午4時10分由東京羽田機場起飛,載有213人。客機在新千歲機場着陸時機翼冒出白煙,情況很快受控,沒有人受傷,飛機其後由特殊車輛拖離跑道。涉事跑道需要關閉,只餘一條跑道用作飛機升降。

全日空表示,客機降落後,駕駛艙出現一則訊息顯示控制飛機的液壓系統油壓缺失,公司事後檢查飛機確認部分零件有漏油迹象。飛機沒有起火,白煙物體相信是汽化油。
啱班菇囉,懶到唔想郁 唔想派餐咪唔好做HX走去UO囉,鬼叫你地老細由朝到晚都叫自己Skytrax 4星航空呀

係呀講緊你哋懶呀,上HX Secrets FB呻囉
如果係真就真係Good move
燈咗
32Q其實我覺得左右都迫
Narrow body始終都差咁啲
UO under 海航年代已經講左會開既野黎
餐都唔想派就咪撚做啦
著制服打卡收sponser賣廣告做KOL就識
派個餐就咁多聲氣
TG好似都係9?
咁似350
又腳長又大份係咪要坐333 2-4-2
SQ 77W
終於響沙漠飛多2架返黎
叫做冇之前咁緊張

不過380 fleet仍然係避得好避
又有架響倫敦擺街喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞