點解「女性站立小便器」流行唔到?

266 回覆
30 Like 130 Dislike
一睇就知無可能
睇呢個po睇到硬左算唔算變態
咁比例要幾多先?
會唔會到時個個人揀慢線, 搞到條龍仲耐左 (因為坐廁少左)?
唔好對住阿Sir講粗口
咁殘廁成本仲撚大啦,1000個客都冇一個係輪椅客,佢都會花錢整畀佢哋用,咁起殘廁係咪又係你口中嘅仆街左膠手法?
因為你唔想用腦唔想改善現狀,同班高官一樣少做少錯嘅心態
邊一part刺激到你
就正如你地鐵入閘,你見到一個閘長龍,一個冇人排,你仲會一直死等排隊?最重要係你當時係人有三急噴緊出嚟。
無脫毛既女用唔到
點解嘅?
你冇閪就咪撚係度指指點點啦,話自己有女都唔知係咪扮,個個女人陰戶位置都唔同有啲前啲有啲後啲,唔對準點痾?仲有抹呢?一攞開舊嘢就要即刻用紙巾接住否則就滴曬落底褲,基本生理結構都唔清楚仲係度包拗頸
呢個矛盾咪就係冇人用既原因
尿會沿住d 毛不受控制咁噴
外國女廁有即棄比人用
人哋個設計係畀你企住痾入尿兜,唔係好似紙杯咁接住啲尿,同埋抹就一定㗎啦,你企唔企都要抹,抹完一次過掉晒佢就攪掂,你咁樣去完走埋,相比平時,可能只係等到一個人用完廁格,仲要等多十個至到你去。
因為蹲喺度去就得
唔使整污糟隻手
已經分唔到你係真係弱智定係扮,冇人講過係用個紙杯嚟兜住啲尿,唔影響佢一樣係要對準,最撚反智嘅係我本身可以除咗條褲就即刻開始屙,你都識講企唔企都要抹,而家我仲要多咗個攞個兜出嚟同埋揼咗嗰個兜嘅過程
呢啲嘢始終都係要鬼妹先行一步,亞洲女人一定係日本行得最前,後尾啲台妹、韓妹流行埋,啲港女同大陸妹至一齊死死地氣去跟,到時就會認同話:點解一早唔咁做,正人傻西瓜

個個生生性性用環保袋
定個個比錢要膠袋啊

平行世界?
所以就算坐住痾,女人都一樣要抹鮑,而企就一定要吸得準,要包埋晒啲毛毛唔好走位,不過相信只要用一兩次就一定知點吸至啱自己個鮑位
其實整幾格痞廁專俾d 女小便,已經唔洗舊假撚啦,而且快好多,唔洗個個入親廁格都做清潔先坐落去痾
會摸到d尿係暖暖地咁
有d噁心

同埋如果有黎m
好多時會成手血
屌你 魚蛋論
其實有時女人入廁所係為補妝化妝
你去商場/酒店既女廁係會有一個補妝既位比女人用

同埋如果企響度痾尿
有時D尿會流落大髀或滴落褲/裙度
你可以話流落去咪用紙巾抹囉
但係家陣都有廁格
做咩要捨易取難唔去廁所痾尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞