點解「女性站立小便器」流行唔到?

266 回覆
30 Like 130 Dislike
死Gay佬吖,仲扮野喎?
就算唔起廁格 咪又係要起個尿兜
同埋打算點用呢舊嘢呢?
斷估都唔會裝住呢舊嘢出街啦
點都係去到個尿兜面前先裝上去屙㗎啦
都唔講衛生同埋整到衫褲嘅問題
一急起上嚟仲要慢慢裝上去?
後面排隊啲人好尷尬咁望住你喺度裝呢舊嘢?
原來要成100個以上回覆至會有一個聰明連登仔出現

我覺得只要有站便器裝咗,一定唔需要咩強逼就自動有人用,人有三急邊個希望排條九米長嘅隊,仲要唔知前面幾多條友想開大,我痾個尿做咩迫住要排埋同一條隊,車路都有分快線慢線啦,唔明連登仔成日話自己好醒,原來只係得百份之一係會用吓個腦
當男人都驚,女人仲保守,加上唔識用,又會feel到啲尿暖暖地。除非後生女會試吓囉
咪就係唔想排廁架長隊囉,你呢條問題都幾撚豬
互相試味掛
人哋女性都未出聲
全世界都唔用腦,淨係佢用腦
眾人皆醉唯獨我醒
有佢連女人下面有幾多個窿都未必知
第一款
想像勁急嗰陣
個窿咁細去唔切 ... 喺周圍爆番出嚟
第一款
想像勁急嗰陣
個窿咁細去唔切 ... 喺周圍爆番出嚟
咁垃圾桶倒密啲咪解決囉,佢哋平時抹閪紙巾,M巾,鼻涕紙巾都係咁掉入垃圾桶㗎啦,會衛生得去邊吖,都係靠姐姐去清掃至有乾淨廁所用㗎啦
既然本身都係咁dirty,咁我因為解決排長龍問題而用呢樣嘢又何罪之有?
我想知佢數據點嚟
食咗佢
用洗手盆
你咩意思?
自己睇返標題啦
明明你問緊點解唔流行
有條友答你條問題就話人駁嘴標奇立異
女人尿兜可以設計成多個掉紙巾位就解決,豬撚到你
一早應該迫佢地企係度痾
有咩可能有得坐,女廁又佔用更大空間,排隊又排得耐
好啦,你哋啱晒,女人排半粒鐘入廁格係為吹吓水唔係排洩,我真係十分之認同,學術台果然猛人如雲,失敬失敬。
覆咗咁多人 你見到個問題喺邊未呀
男女都覺得麻撚煩 唔衛生呀

講就輕鬆 自己去變性親身試吓咪知好唔好用
用即棄呢?唔洗排成半粒鐘入廁格痾個尿,點解唔帶?嚟M帶M巾唔煩過佢咩?
成件嘢吸實隻鮑魚痾,點會用到成手都係尿㗎
因為要洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞