點解「女性站立小便器」流行唔到?

266 回覆
30 Like 130 Dislike
大陸同台灣都開始緊逼男人坐係度屙啦,最幾個月係IG都見到有reel講有咩好處又盛咁
其實女性下面係幾易感染 用舊野掂住黎柯
好大感染風險 你仲話要洗,洗好又要整乾
即棄仲衰曬錢更易有菌,又要鍍膠係入面,女人本身每月用m巾都夠浪費,唔環保,仲要用呢個柯?

更何況女人個袋電話都裝唔到,點會有位裝呢啲

咪玩啦師兄 起多幾格,廁所乾淨啲其實可以好快,唔使搞咁多野
唔否定有肥到張開腳都搞唔掂既可能……個d都係番入廁格算喇
你唔係覺得用呢舊野會快左?
衛生問題,用前要洗又要整乾
除褲又唔可以除得太多 除太多又做唔到腿太開 腿唔夠開又唔夠位柯
仲有條底褲點樣?
用果時又要就位試位
構造問題企係度柯放鬆唔曬,好快又要去廁所
唔好彩漏岀黎又要抹
柯完又要洗又要整乾又要收番好(即棄唔洗)
搞掂晒先開始補妝
分分鐘條龍仲長仲慢
係多人用就一早轉曬呢啲兜做大多數啦

望下就知無可能做到幅圖咁
條褲同底褲要除到咁低 仲要腿張開咁闊 無xxxxl都做唔到,仲要唔可以掂到地下同個兜
你試俾我睇
永遠呢啲同正苦一樣 諗你就天下無敵
簡單啦,全部女廁淨係得尿兜,你唔用就冇得屙尿,咁咪有人用囉
咪就痾痾下尿兜有便意 咪流行唔到囉
呢個會引發女權內鬥先
吓 無尿兜點痾尿
有用過嘅回覆特別有說服力,即係兜唔晒就係佢最終死症,

其他上面咩帶多件嘢麻煩,咩唔環保,咩嚟M,咩有閪毛亂噴呢啲真心bullshit.
係咪可以攞正牌入男廁
唔係殺男人呀,係傾點樣殺男人呀。
幾時先有第二期......
因為女權 會屌
現代女性站起來了,她們是惹不得的,如果惹翻了,是不好辦的!
咁就閪啦 你即係唔信啦
唔信你咪柒問啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞