點解「女性站立小便器」流行唔到?

266 回覆
30 Like 130 Dislike
又唔係未見過尿兜有屎

仲要係公司廁所

PS: 同事唔好相認
你思維諗埋一邊, 現實邊會係咁.
好似掉垃圾收費/禁膠餐具一樣, 講就好美好, 現實就可能今情況更差.
男人教女人屙尿 ching都癲得幾勻旬
蛙人
女人生理結構就係咁嘈乜吖
加油啦
條女成日用,話衛生好多
依加佢唔係唔比膠袋 而係要比錢先可以用
但餐具佢直接一刀切 係連比錢都唔比用
認真如果佢好用我諗都唔少人會願意用
起碼我會想用?唔使無影櫈噉半蹲去廁所
但呢啲design諗落好好 但成日一用啲尿都係會兜唔晒
變相會整到成腳都係勁sad
成班男人係到討論女人入廁所唔係屙尿
係呀 全部入去打個飛機就出返黎
要人陪既都係入去打飛機
換m巾都唔屙尿 淨係換m巾㗎咋
咁每次去廁所嘅priority都唔一樣
換M巾順便屙埋,急尿順便換埋

正如急屎會順便屙埋尿咁
有咩問題
拍戲你都信

仲有我問你用完之後點撚樣洗呀?咁撚柒麻撚煩又污糟
我頭四句咪係實用角度傾緊件事囉
如果呢舊野咁方便咁有效率
可以解決到女廁排隊問題
點解無人做啊
因為舊野攞起身又要清潔又要攞出黎對落個閪度
一次性又唔環保又可能用錢買
又要為左呢件事改曬原有既女廁
最後浪費既錢、時間、資源多又超出得到既成效囉
係咪打到咁明先知我講緊乜啊

最後一句比多個相關議題既思考方向又唔得
你呢啲單細胞生物就咪扮理性討論啦
女性好多野都吾方便係街做架啦 防哂補妝sip返內衣移返正位m巾等等 邊似男咁頭其又要嫌三嫌四
要夠長比啲尿落先得唔係嘅話都好易流落大髀
我上次去富士山最差一次印象係
女廁廁格個垃圾桶仔堆滿用過嘅紙巾
又臭又污糟
連日本都咁你指意香港會乾淨?

「倒密啲」又唔係你做
就算倒完空氣都會充斥住積埋積埋嘅尿味
香港啲廁所遲早同祖國睇齊
字面意思
即係又要整多樣野先可以企係到屙啦,仲要係放俾人抹完尿嘅紙巾
真係多2舊魚,女人就乖乖地坐係到屙唔撚好搞咁多柒煩野
坐喺度痾惹咗啲病,都係傳染返俾你啫
人人屙屎都係坐係到屙㗎啦,你屙咗咁多年有冇屙到病?
講緊公廁
同埋我唔會喺街屙屎
咁姐係唔信啦 唔信就咪柒問啦
咁你屙尿有冇屙到病?
廁板咁多細菌,坐係到痾啲尿滴落去又反彈返去pat pat
條女好容易惹到菌

當然如果你連女都冇嘅話就唔關你事啦
如果你有女我會登佢可憐
修葺陰毛應該可以提高準度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞