點解「女性站立小便器」流行唔到?

266 回覆
30 Like 130 Dislike
好你老母撚地地呀,
個個女廁排十萬人你知唔撚知
仲要on on 99講咩父權壓迫,
冇料唔該死返出去啦,學術台唔係on9台
邊個字有講唔畀坐先,係畀佢哋可以有多個選擇呀,死白痴
其實唔係冇得諗,

可以先係女廁起一格窄格(有遮掩)、同馬桶分開排隊、提供即棄式嘅站便器,

有啲唔介意又趕嘅女士可能為咗唔想等會夠膽使用,從而慢慢有人刻服咗而習慣用,但要唔用激進左翼嘅強逼手段去做,我諗冇廿年都冇可能普及到
唔想洗咪用即棄
嚟M咪死返入廁架囉,啲女日日嚟M咩?
點解要拎多一樣野出街?
可能企住撩,聽講仲爽
一路唔明點解女仔咁鍾意一齊去廁所
聽到大家屙尿聲有安全感?
我只係講緊唔洗個個死忍爛忍排半個鐘廁格啫,
補裝、同fd吹水響洗手盤做佢哋嘅事啦
你細嘢細極都有個size,你睇下商場女廁幾多人排隊,個垃圾桶要幾大?
個嘢用完,上面咁多尿,掉入有蓋垃圾桶,你諗下一開嗰陣尿味會幾勁?加埋蓋閂埋啲嘢又濕,肯定養到勁多菌,一開一閂啲氣流都勁多菌飛出嚟
你唔會見啲人掉之前去洗手盤沖左先掉啩
接受唔到㗎,想問ching有咩計仔?
D女m 巾都周圍掉搞到咁dirty, 加埋小便器, 實一地都係
都唔一定好過有尿兜
兩位Ching研究女人痾尿係幾夠深入,失敬失敬
可否講講你親身感受
好似講過話咁柯會影響健康, 盤骨構造唔同
用完袋返落袋???
唔見,自備餐具係本來應該餐廳提供嘅嘢變咗要自己出,而呢件用品目的係為我自己唔需要等半個鐘去一個小便,唔洗忍又可以慳時間,雙贏。
因為女人去完要抹,尿兜又唔可以揼紙巾雜物
多鳩魚
點唔方便,同點解冇快到,試想想男廁冇尿兜,個個排廁格就知個分別
有用紙㗎盲撚
你連呢個主題睇緊咩都未知
喂,你咪戇鳩鳩咁啦,事實你又唔信,啲嘢知得少呢又懶鳩咁嫌佢蝕底咁樣,你醒吓啦!
要帶住舊嘢出街仲話方便用完又要洗 洗完又濕 洗完又唔會真係當佢乾淨 諗下都覺得煩
就當換m巾入返去,有分泌物要抹又要去返廁格,啲尿又唔似男人直射,只要搞到隻手有尿都無人想用,寧願排長龍好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞