天瑜設靈|天瑜爸爸:至今無收過醫管局慰問 社交專頁營運至拿回公道

290 回覆
28 Like 308 Dislike
mo爸都係影下mo背面相同成日鳩噏吓
但天瑜就慘 求先個病相又俾東張多角度回帶
收返佢間公屋同綜援啊屌你老母
冇收過? 支票都唔知收過幾多張喇

曾經我都覺得佢一家好慘
到而家我淨係覺得個小妹妹好慘
所謂嘅討回公道咪就係$$$$$$
屌真係晒撚氣呢單野 根本就係老豆由頭到尾R著數,咁有骨氣咪連間屋連啲錢都唔好要

呢個世界所有手術都有風險架啦 個個都想自己屋企人做完冇事 係既,呀妹真係慘既但係個老豆做啲野黑人憎囉

連個陣臨拎賠償都要影住呀妹話:爸爸唔係低頭呀個啲咁既giligulu 拎就拎啦 講咁多耶蘇

屋又比埋你,教又教左你點照顧個女,屌教十次一百次都係冇心既,問心呀,比間大屋你,呀妹番左去總數住左幾多日
7位數字過千萬?
個遺孀就癌症死咗,天瑜老豆就癌細胞清零。呢個世界真係唔好做好人
點解要好似做show 咁 over 左啦
同醫管局和解咗
但又成日上東張西望唱?
其實佢依家和解左揸住7位數asset ,可唔可以去同hellosss 署長實名舉佈呢條契弟有錢都霸住間公屋?
已經賠咗,和解保密
醫管局醫生道歉或者釘牌正常喎,唔係個個諗住和解就可以亂咁醫點算
等睇講錯野俾醫管局告佢違反保密協議再嘔凸番條數出嚟
呢個POST如果要實名回覆睇下有幾多人敢出聲
賠500萬都話要公道架啦
根本就點都覺得唔夠
呢條友借個女收咗一大筆
根本就係attention seeker
好似比左大房公屋佢 依家都無需要啦
政府會唔會換翻間細房比佢
數學鳳凰
和解咗仲喺度搏輿論
佢老母
貪得無厭
利用社會同情心
佢成日情緒勒索人,又話要接個女出院,R間大屋免費裝修,點知接咗兩日又話轉差要番醫院,之後又話生cancer,一開始都覺得佢好慘,但和解完拎咗幾百萬就唔好成日消費個女啦,都未計佢本身收咗人幾多捐款
同埋都唔知係咪佢地基因有問題,個大仔又好似有事
啱啊 你還返層樓同啲錢出黎再告醫院囉
講到咁公道
呀mo老豆無收到楷楷d幾千萬
原來有賠償

仲要攞采
下,點解可以免租咁好嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞