天瑜設靈|天瑜爸爸:至今無收過醫管局慰問 社交專頁營運至拿回公道

290 回覆
28 Like 308 Dislike
據悉,雙方終達成和解方案,賠償按天瑜可存活14.5年計算,和解金額達7位數字
老豆老母淨係睇錢?

條款一定有禁止再去告同埋唔比再就此事宜受訪
條綜援撚明顯玩無賴搏政府唔敢告
咁個女都好慘
希望佢得到安息
下世有對好父母
個陣係聲稱個囡想返屋企,同在屋企照顧個囡
所以搞一大輪裝修
但聽返嚟係拖咗好耐唔太想病人出院
醫院一日死幾百人洗唔洗派定慰問卡
好似美國總統大選咁樣
肯拋頭露面出嚟支持大愛嘅拜登嘅人,一定係多過保護主義嘅侵
但係到咗全國不記名投票嘅時候,就變得勢均力敵
咁似某國,到幾十年後,仲成日要求鄰國道歉一樣……
裝修費又係sponsor定自己出?
出院要自己24小時睇住又辛苦又無得瞓
掉喺公立都係交幾十蚊一日搞掂
佢呢啲case分分鐘一個仙都唔洗交添
得閒咪去探下佢拍下片拍拍囉友就走
咁梗係唔想出院啦
係咁易返過屋企四日叫做同班金主交代下
其實部分係有,只係大部分人簽完文件係照跟
但唔曉搵媒體炒作賠償金都會比較細

其實封口費呢樣野港英時間已經有
法盲?
點知整完間屋個女病情急轉
佢本身打算個女殘疾,係屋企養過世
踢波都有球證錯判
就算係車廠都經常爆大單野要回收

你唔好做手術咪零風險
知唔知呢類case有錢私家都未必接,結果就係奇難雜症隊爆公立

時事台竟然成堆支持呢條綜援L
話有特殊需要要求特大屋同全屋裝修
接左搖錢樹番屋企擺唔夠一星期又踢番比公院
r的手法比大陸人仲狼
咁接受左和解方案就唔應該繼續去R賠償,依家只係見到個老豆貪得無厭,不繼借佢個女去R錢
七位數字賠償都仲出黎煽動仇恨?
點解國安仲唔出動
其實年中好多醫療事故
都唔見得人人有咁多賠償
見好就收啦
似你未搞清楚多d喎,你係咪唔知佢已經接受左和解賠償,佢依家係和解完之後繼續借個女去R錢呀傻閪
仲要開放俾公眾,唔知以為乜野大明星咁巴閉
點解唔係話到65歲
好撚煩,個老豆落去陪個女啦
以為死左之後唔再消費個女?佢話要帶佢骨灰去海洋公園
RIP
睇左佢講麻醉科醫生竄改醫療紀錄
件事的確係鬼鬼地嘅
唔係話唔俾佢爭取公道
但係佢又要食完筆和解金繼續告人 呢個就係問題
佢覺得件事有問題就唔應該收筆錢
仲要一路收錢 一路收其他人贊助
你話籌醫療費都合理啲
但係佢裝修同白事都要人哋課金俾佢
賠償金加咁多人捐錢應該收咗過千萬都有
佢就發啦 衰啲講而家仲要養少一個
分分鐘唔洗撈都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞