《Apex Legends》討論區 #103 ALGS 2024 split1 Playoff 2-5/5開打喇

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
打落地交好撚勁
佢地都贏過all
今日alliance同tsm contest
tsm點解唔見佐jordan
其實YT,reddit咁多人爆S22張新地圖啲相
all追住tsm嚟打?sp搶車we就落地third party
7場就完 今日rc 同all 都打得好差
好似有隊final打唔到 跟住第21名頂上d poi亂鳩哂
hakis就發悔氣要搞串個party
不過今日knoqd sub jordan打落地交打到alliance仆街
3個roller
hal去左hakis twitter窒緊佢
要啦
不過呢d oversight細tournament 唔知點解佢咁care
佢就係唔care先玩野周圍撞 佢擺明係特登要同minustempo玩野
開始前其他隊有提有d poi係空左冇人 甚至係big maude係空左
但佢地都係唔去要走去同人打 所以依家tsm d fans屌到hakis仆街
想問有冇discord group之類既野?成個港ser都係大陸仔既
其實佢哋又係尷尬啲同dsg撞兩張圖
避雷針又有tsm佢哋死都唔撞返dsg係咩原因呢
有陰影
World前 贏多過輸
正賽比人炒
有冇ps apex dc group,想搵ps一齊玩
northpad同thermal打contest其實收益好差
兩個地方都係最角落頭 仲要都有ultra height
不過hakis今次真係有d小學雞 明明有open poi都要鬥氣
big maude完全唔失禮啦
佢正賽夠膽咁玩再算啦睇佢都唔敢撞
話晒上年俾dsg打到ptsd
依家佢哋2roller
但撞嘅話應該都係dsg贏timmy贏hakis太多
diu, ps5 玩apex, 單排等5分鐘都開唔到場,cls,係咪server問題?太少ps人玩?
unlucky同matafe 打啊陣戰神咁樣
依家去左all 就比人打到仆街
到底係igl 問題定effect 問題
WE最撚ON9係收圈收係山邊
hakis嘅micro同na top team仲有d差距
賺咁多錢都唔搞下個server

今晚無一場唔係爆ping
真係好撚憎rank排到octane
排到octane我預咗嗰場負分
終於解哂散熱器同惡靈skin個任
要單排掛機解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞