《Apex Legends》討論區 #103 ALGS 2024 split1 Playoff 2-5/5開打喇

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
knoqd個chat話佢慣左jitter aim所以連smg都會咁做
yanya佢哋今日3v3連續輸俾rc同aur
佢係連行路都係咁chok 手臂流咁做唔攰咩
我都覺得佢瞄人嗰陣好辛苦smg腰射嗰陣都係chok緊
Update返,effect visa 批咗
International Scrim啲質素麻麻地,唔知係咪因為ping
原本好似話今年其中一個location option係Tokyo ,最尾無揀到。
唔知有無記錯
突然間玩唔到
開場畫面完左後就閃退,我用STEAM,repair完都係咁
呢個由上年playoffs 2已經開始講緊
日本搞教係搞fes算啦
d架仔好撚煩
依家apex 係咪跨平台? 用ps5都係同PC既人玩???以前用ps4玩,未用過PC玩
console同pc 分開
好多人自認係個仔/女嘅老母
結果timmy 係養咗隻新狗
console 同pc 一齊排就會入pc 場
自己或者同console排就應該只會入返console場 不過會有ps xbox switch
通常做黃雀果個,但隊友就做戇鳩果個
有得選擇同邊個排架咩??我玩ps5唔想同PC人一齊玩
有冇人ps5上唔到apex
剩係ps5單排咪入返console 場 唔係咁嘅咩
以為都會有pc路人 只係console人優先?
olympus最初加左架icarus同拳館
再改左一次加左terminal同phase driver已經搞唔掂
點同點中間分分鐘仲密過kc 仲要有車
olympus最初加左架icarus同拳館嗰陣時係最好
再改左一次加左terminal同phase driver已經搞唔掂
點同點中間分分鐘仲密過kc 仲要有車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞