《Apex Legends》討論區 #103 ALGS 2024 split1 Playoff 2-5/5開打喇

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
scrims tsm爆e8有場好似都係類似咁
好似呢次得條管同箱做掩體真係第一次見
btw game4同game6 alliance真係小柒
兩鋪dz都係打完未full heal game6佢地仲要先手horizon ult吸住左gen
effect踩高點swing比horizon ult吸住左嘅gen都打唔死佢比zer0補位打側身收左皮
都係淘汰賽好睇
FNC加油
剩係記得佢上次algs打到pat屎咁
又話退出 之後依家返黎 又唔打
麻麻地呢條友
黎緊幾點開波
1am 不過吹水 加 restart 應該要1:30先開波
呢條友煩膠黎
西過timmy
希望日韓隊keep住
Dz 又係正常地頭幾(第一)
Tsm又係正常地第一日係柒
老實講佢mental正常果陣係好撚勁 d micro接戰都係頂級
唯一仆街就真係用mental health黎撚鳩隊友
劇本已經寫好
final果日我就著住tsm件衫黎睇
想睇下其他隊贏
但次次個劇本都係咁寫 希望今次變下
NTC係未去攪笑
除左tsm dz 最大機會已經數到fnc aurora 而家liquid前身legacy
tsm同dz同其他隊 micro同macro都差少少 但兩樣加埋就變到差天共地佢地先可以keep住永遠都係top 2 team
好撚on9 d pro watchparty問dz係咪take adderall
講真今年emea d隊都好有機會爭champ
o7 2r1c all Aurora VP
之前emea又係比d na撚覺得佢地emea d隊廢先顯得佢地勁
而家事實證明到左lan佢地係真係有番咁上下斤兩

咁不嬲dz都係打交打到識飛
vp係澳洲隊黎 有前rig sharky同前moist prycyy
serenity都表現得好好
呢幾次lan比我覺得apac s先係第2賽區
zero成日比人話佢食adderall 我都想知佢係咪真係有食
係喎apac south黎
咁之前emea好耐都未比人買起果隊邊隊黎
仲有前黑手
入左koyful又好打左
佢打親都好撚hyper成個人 唔知點做到
game4 all走過去third緊unlucky就無啦啦俾人one clip咗勁好笑
game6重誇張unlucky好似唔識用horizon咁啲身位差到俾人scan完就咁企喺條大直路度俾zero one clip
有q又唔識用take dmg嗰陣啲反應明顯唔係hal gen嗰皮對啲差唔多level嘅好容易overload

明明多人哋3招大狀態又好都可以輸
同sikez犯同一樣錯誤 以為人地弱勢push嗰陣當戰神直衝
比sikez havoc aim assisted
legacy覺得機會不大了入finals可以但贏唔到
返工冇睇 今次有冇中國隊有機會入決賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞