《Apex Legends》討論區 #103 ALGS 2024 split1 Playoff 2-5/5開打喇

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
以前好玩 依架唔撚掂 黃雀仲癲過黃雀峽谷
可摸耳比我打一場無外掛既APEX
你單排見過pc人咩?
我通常都係pc 場撞到pc同console雙排
根本唔適合打rank
olympus 日我都寧願休息唔打
因為想唔想玩kc 所以咪夾更話olympus好玩
bm出黎個陣都話好玩過垃圾sp 但係過左半季咪見真章
明顯而家最適合打rank既圖都係sp同we
係加terminal同phase driver之後變到咁弱智 之後仲要再多個clinic
有埋車點同點中間個實際距離真係短過kc
最鍾意打同最好睇都係sp
sp出黎大圍仲話係最垃圾
we>olympus>>kc>sp
雖然岩岩出真係差少少
但我覺得都係僅次we
改左之後我直頭覺得係we=sp
次次一打奧林匹斯就一定會趺大分 一係你就打交好勁30秒秒殺一組咁
如果唔係就睇下邊個好運做到最後third個個

然後大平地又多 如果冇氣球好多時都死硬
SP/WE都叫可以玩下地形
flatline skin個活動送禮 依家先add好友是咪已經趕唔切好似要等14日?
岩岩試咗 7日就得 咁應該趕到
係咪送乜都得 無限要送啲咩
Redragon 破記錄第三場贏match point
啲石仔同樹枝唔卡就係
APAC-S PLQ 第一嗰隊 Cold in Hell 都好明顯開緊透視
allin 感覺幾好一齊扣分一係平手出大廳

係圈入邊比你打贏哂跟住比人守圈死埋
但我反而中意而家既OLYMPUS
好岩我呢D NG玩家地圖細 黃雀易 節奏夠快
琴日台灣個邊講左成日
睇死ea做野都係除佢名之後順位向上

比佢一開波就搞死嘅隊真係好慘
打plq都開cheat傻撚左?
線下都可以有word.exe
線上有幾奇
個anti-cheat同一般唔同
但係過到就得
睇台仔講
歐美好似都試過

最後都係除名順位補上
我有睇到
仲要本身果3條友聽講係比ALGS BAN撚左
點解仲打到plq
聽講改左名定轉左地區
本身係香港,今次好似轉左澳洲

利伸冇fc都係睇人講
原來taskmast33r去咗RD唔怪得隊嘢又勁咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞