《Apex Legends》討論區 #103 ALGS 2024 split1 Playoff 2-5/5開打喇

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
NTC嗰幾條撚樣勁撚串特別係嗰個QQ
同FNC撞harvester撞咗幾場都輸俾FNC bm之後就話兩張圖都會繼續撞落去反正佢哋係直邀冇壓力
佢打緊嗰陣冇野 係打贏big fight會hyper
其實當年mande都係咁佢仲踩埋上檯
黎緊又唔知有冇澳洲隊move去na
次次去親lan d澳洲隊都超勁
撞囉 反正佢地敗組應該都過唔到
昨日同TSM 打WE 撞果隊係邊隊來
連撞3場比 TSM 3:0,
究竟之後仲會唔會撞, 咁痴線
APAC-S #1 WTD
連撞3場都輸
應該之後會放棄啦呱?
仲繼續撞既話, 算唔算TROLL GAME
跳開個個點 撞輸都要繼續㗎啦
佢哋打訓練賽都唔係輸得咁誇
你突然要一隊轉點可能更加唔適應
troll乜鬼
上年ALL 同你呢番說話一樣鬥跳
同DSG 連跳3-4場, 最後輸撚到, 臨尾先來逼住轉點
日韓so far 都幾好 係riddle 真係冇計
除咗同tsm撞之外之後有幾場都同其他隊撞點但最後因為太低分轉去冇人嘅poi
佢地個group好似冇哂poi
一係跳survey camp同tunnel
撞都應該撞差唔多實力
見佢地apac s首名以為有d料
點知apac s其他隊首日都有好表現 係佢地冇
懷疑第一次打lan,兩個個腦function唔到,記得有場唔知邊個企地下,另外兩個天台,佢問sweet如果佢比人推既話應該想點做,sweet叫佢you have to decide your own fate man
咁計Tsm又真係唔係咁多隊夠佢地抽
我覺得佢唔格硬撞一撞表現可能會好D
撞TSM好傻,輸你就失分又淘汰,比你贏到都會比TSM粉惡鬧,咩結局都唔好。
撞ALL, DZ好過
rc同ndy撞6場,期待ndy被屌打
呀甜以前無咁痴線,以前睇佢POV,會比哂指令如果A你就B,如果C你就D
自從呀甜上屆唔打SCRIM,就少睇佢
相反Hal D脾氣好咗好多,對比幾年前同Snipe唔同哂,依家知道氣氛好緊要。
今年無得笑DF掛住無敵高拋雷。
1:45準時開波
食個宵夜就差唔多夠鐘睇
新英招大啲隊友可以一齊傳走

如果冇限定幾米內既隊友先有效都好屈下
想問下今年到final
到時候都係要用用Faceit網站先睇到Player POV ?
TWITCH點解唔冇得睇架, Faceit好撚廢
咁佢地就係得survey camp一個選擇
不過survey camp之前就有一個問題
就係佢地入圈路線同skyhook隊通常都痴好近或者好相近
加埋loot difference skyhook隊好易硬爆佢地
尋日LG就係咁比DZ屌打
Hardecki > Hal 印係件衫到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞