(a/i)三國志曹操傳online(33)冇+12唔好話自己係連登仔

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

中第三把扇,但係無劉勝衣即係無咩用

資源分配出現極大問題

司馬白諸張角龐統魔諸
搞掂

一rd都扣800-1000

資源分配出現極大問題

司馬白諸張角龐統魔諸
搞掂

到時我仲衰過歐皇子,俾人于禁一吓秒兩隻

我有兩件劉勝衣但無連策扇

你都好吖,至少可以用連強扇or大輪扇頂住先
又到星期五歐王勁射日
最後都係屈服 斥資買咗懦夫

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/25/131649_758227c98bd2c1e803559cea31b931e1.jpg[/img[/url]

Haha 千秋萬世既紅buff

Hahaha

近兩星期真係shortshort地
對面d紅黃buff成日10turn都仲係到

Haha 千秋萬世既紅buff

Hahaha

近兩星期真係shortshort地
對面d紅黃buff成日10turn都仲係到

我橙buff都冇左兩次
佢紅buff第一個回合去到永遠
Hahaha
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28475&snA=4094&bpage=1&top=8&ltype=

以+12司馬懿為例,在平原地形防禦力為1160 (不含AI加成10%、小紅20%)
如果想用+7武將破防,可能的選擇有:
貂蟬羊徽瑜(MP攻擊)
太史慈(天下無雙)
夏侯惇(轉禍、勇士)
張飛(一騎)
周瑜陸遜(國士無雙)
丁原(轉禍)
趙雲(一騎)
武安國(轉禍、勇士)
馬岱(攻擊力11%)
凌統(天下無雙)
策士(紅蓮彈)

今次係雁秋教人打+12
有冇人知雁秋係邊個團,
Pvp好似冇見過呢個名
巴哈個post唔好拉落底
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28475&snA=4094&bpage=1&top=8&ltype=

以+12司馬懿為例,在平原地形防禦力為1160 (不含AI加成10%、小紅20%)
貂蟬羊徽瑜(MP攻擊)
太史慈(天下無雙)
夏侯惇(轉禍、勇士)
張飛(一騎)
周瑜陸遜(國士無雙)
丁原(轉禍)
趙雲(一騎)
武安國(轉禍、勇士)
馬岱(攻擊力11%)
凌統(天下無雙)
策士(紅蓮彈)

今次係雁秋教人打+12
有冇人知雁秋係邊個團,
Pvp好似冇見過呢個名

之前對過佢一次 ID就係叫雁秋 如果之後冇改過名
今次係雁秋教人打+12
有冇人知雁秋係邊個團,
Pvp好似冇見過呢個名
巴哈個post唔好拉落底[/quote]
之前對過佢一次 ID就係叫雁秋 如果之後冇改過名[/quote]

雁秋都係今日抽到第二把連策扇,我記得尋晚好似有位ching都抽到,我今朝都抽到,會唔會今日係專抽連策扇嘅呢?
雁秋都係今日抽到第二把連策扇,我記得尋晚好似有位ching都抽到,我今朝都抽到,會唔會今日係專抽連策扇嘅呢? [/quote]

雁秋係PTT99果個團,宜家排緊20位
中左傷害轉移重甲﹐呢件比馬妹好似幾正
雁秋都係今日抽到第二把連策扇,我記得尋晚好似有位ching都抽到,我今朝都抽到,會唔會今日係專抽連策扇嘅呢?

雁秋係PTT99果個團,宜家排緊20位[/quote]
點解我一把都冇!~~~

點解我一把都冇!~~~[/quote]

因為唔公平

點解我一把都冇!~~~[/quote]
勝衣2件孫子2本但無扇用

貂蟬羊徽瑜(MP攻擊)
太史慈(天下無雙)
夏侯惇(轉禍、勇士)
張飛(一騎)
周瑜陸遜(國士無雙)
丁原(轉禍)
趙雲(一騎)
武安國(轉禍、勇士)
馬岱(攻擊力11%)
凌統(天下無雙)
策士(紅蓮彈)

今次係雁秋教人打+12
有冇人知雁秋係邊個團,
Pvp好似冇見過呢個名

之前對過佢一次 ID就係叫雁秋 如果之後冇改過名

太高太遠,完全冇見過

點解我一把都冇!~~~

勝衣2件孫子2本但無扇用[/quote]
邊日係聖衣日,記得單聲
想要大俠刀多d
想要大俠刀多d

我都想要﹐點知今日合左6次3次係甲﹐一次係炮﹐一次係弓﹐一次係輔助
巴哈有個v10話佢pvp全部委任,100勝3敗
想要大俠刀多d

我都想要﹐點知今日合左6次3次係甲﹐一次係炮﹐一次係弓﹐一次係輔助

全game得4件武係有用:大俠刀 連扇 大輪 連強扇
巴哈有個v10話佢pvp全部委任,100勝3敗

Chanover?
佢吹風機隊正常啦
點解中先發棍,唔係先發槍
點解你地咁多七星
全部課返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞