(a/i)三國志曹操傳online(33)冇+12唔好話自己係連登仔

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
太睇小淵仔 唔小心輸左 轉禍為福真係可以將一條廢鳩變左勁人

啱啱先想話呢關ON9地易

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

um...因為我唔知24關條仆街免物理 咁岩剋佢d人上關出左

放混亂書得唔得?

我,我係用混亂書過

4x% 冇次中過 我以為刁士氣高 點知都得4字頭 可能係對面轉禍

物理免疫嘅話會唔會連物理帶混亂都混亂唔到㗎? 我第一次打果時都唔記得咗睇佢D技,又冇晒混亂書,最後要重打用回歸大法加法術打死佢,反而後面關果D boss就真係真心易打

命中唔到梗係混唔到
屌你老母 金胸甲 命中迫害 連續屈我4場 玩撚咩

金胸甲沉水香郝昭? 我驚佢仲多過大俠呂

未驚過 只不過煩過蟹...

屌 痴撚線

屌,我試過兩隻精轉防輪住係咁落巨岩次次都miss, 打到mp都冇晒
道士精神力低過賢者咁多既
精轉防都唔係好坦

屌,我試過兩隻精轉防輪住係咁落巨岩次次都miss, 打到mp都冇晒

我頭先打隻濕鳩防會心滿寵 白豬都同我4野爆3野 on9
80幾禁擊又唔中 刁又全miss 呂布又miss
精轉防都唔係好坦

又唔係喎, 道士地形好過賢者, 100%-110%, 賢者除左平原其他都得90% . 一樣都係雙+7 既賈詡硬過司馬好多
又靜止甲﹐第5件分解啦
大家多唔多裝重複,頭先拆裝再合出多本孫子,7星裝得17件,但計埋孫子而家有3樣裝係有2件
大家多唔多裝重複,頭先拆裝再合出多本孫子,7星裝得17件,但計埋孫子而家有3樣裝係有2件

拆過5次地書, 老是常出現
精轉防都唔係好坦

又唔係喎, 道士地形好過賢者, 100%-110%, 賢者除左平原其他都得90% . 一樣都係雙+7 既賈詡硬過司馬好多

依家想轉郭嘉 有劉勝同命中寶刀
又想轉田豐 貪佢有君主技 同策仿可以幫上大BUFF
不過本身已經有月英 PVP出1隻策1隻道比2隻策士 好用D咁

啱啱合咗件多聞天甲
可以讓翻件金胸甲出嚟買郝昭
但係我得把君主劍

啱啱合咗件多聞天甲
但係我得把君主劍

多聞天甲我尋日分解左 好多甲 但又無金胸

啱啱合咗件多聞天甲
但係我得把君主劍

我都分咗,之後嚟咗防連策甲
金胸 反射 防連策 三件重甲齊晒
咁快就要爆極限

啱啱合咗件多聞天甲
但係我得把君主劍

有金胸 反射 防連策 防連攻 減35%傷 重甲
咁多真係冇乜用

啱啱合咗件多聞天甲
但係我得把君主劍

有金胸 反射 防連策 防連攻 減35%傷 重甲
咁多真係冇乜用

留金胸 反射 防連策 夠啦,其他冇用
重甲又唔多人好用

中第三把扇,但係無劉勝衣即係無咩用

資源分配出現極大問題

資源分配出現極大問題

司馬白諸張角龐統魔諸
搞掂

資源分配出現極大問題

如果有得同人交換就好喇

我有兩件劉勝衣但無連策扇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞