(a/i)三國志曹操傳online(33)冇+12唔好話自己係連登仔

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

有百鍊同狀反甲,升唔升埋99好
同埋而家有強化
呂布加滿智都比人連策 曬左好多本書呀 變相滿寵既周圍集中都冇咁好用
加果少少 大多數都係少過d法師成800~900精

真心呂布被連策=100%

未有強化之前唔會100%
改一改版 即係等於d智力書曬撚哂

係..以前300幾就基本好少見被連
而家真係sure被連

你都食左教本啦

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

用李明同佢單挑

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

我覺得 郝昭 最好要有減傷/防率甲先升 反射正係打王平花鬘有用
我而家再反劍 反射甲 沉水香 暫時未想升著 差件重甲

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

用李明同佢單挑

大家都打唔入對方
20回合當你輸

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

我覺得 郝昭 最好要有減傷/防率甲先升 反射正係打王平花鬘有用

郝清仲減咩傷...
反射郝一定難搞過金甲郝十倍

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

用李明同佢單挑

大家都打唔入對方
20回合當你輸

岩岩玩完 金環大戰趙雲 我每回合待機 20回打唔鳩死佢

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

用李明同佢單挑

大家都打唔入對方
20回合當你輸

冇降佢防?

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

郝清仲減咩傷...

反射甲損人不利己

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

其實都唔係太想升,始終天生手短
不過見抽到狀反甲可以拎黎打千里痕,唔升好似好浪費

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

郝清仲減咩傷...

反射甲損人不利己

我比較怕金胸甲多過反射甲

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

其實都唔係太想升,始終天生手短
不過見抽到狀反甲可以拎黎打千里痕,唔升好似好浪費

咁既裝打千里行屈機

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

郝清仲減咩傷...

反射甲損人不利己

我比較怕金胸甲多過反射甲

怕紅buff
一日有紅buff 到死都有紅buff
臨死之前成1400攻 痴孖根

你都食左教本啦

好尾機 加玉璽

用李明同佢單挑

大家都打唔入對方
20回合當你輸

冇降佢防?

反射

如何可以不愛牠

如何可以不愛牠

佢真心超正

如何可以不愛牠

佢真心超正

我冇得得益 快d bam左佢

如何可以不愛牠

佢真心超正

戰棋之神 over98 % 勝率
d書儲下儲下就夠轉兩隻
仲未決定升邊隻好
d書儲下儲下就夠轉兩隻
仲未決定升邊隻好

快啲轉晒佢,今個星期730一齊加油

如何可以不愛牠

佢真心超正

戰棋之神 over98 % 勝率

你100嗢
d書儲下儲下就夠轉兩隻
仲未決定升邊隻好

我都差唔多夠兩隻
d書儲下儲下就夠轉兩隻
仲未決定升邊隻好

我都差唔多夠兩隻

...............................一隻都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞