(a/i)三國志曹操傳online(33)冇+12唔好話自己係連登仔

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
終於撚到把連策扇出黎 仲有唔少好野
6-7星碎中7星機率我估大約20-30%
我覺得先手既話破陣好用過大俠

大大個呂布企係最前
殺唔到佢 弓手貂蟬全部唔洗郁 關羽又唔生性打唔痛佢
火尖就超易殺
玩家用就唔知喇 我兩把都冇

如果呂布角色純係輸出咪係破陣最徹底囉
但沙漠場唔適合破陣,地形buff唔起
大俠就攻守兼備,每一rd都攻緊,完全係化防守為攻擊,化攻擊為防守,根本係獨孤九劍,破劍破槍破鞭破箭 ,係破唔到法

所以我投大俠刀一票
可以比我合到未

嘩diu
仲得了 咁屈g
快d加入西團]#b
唔係見鑊打鑊
睇團任原來好多手足冇打日任

嘩diu
仲得了 咁屈g
快d加入西團]#b
唔係見鑊打鑊

我自己開左個團而家先7.5lv
其他升到8,9啦
永遠d任得幾個人衝,有d人連任都無睇

你打我唔到架啦我浮係10%內
最尾幾日先打到5%
btw5%內周不時都見到有+12
有次仲見過+12破陣槍

嘩diu
仲得了 咁屈g
快d加入西團]#b
唔係見鑊打鑊

其他升到8,9啦

最尾幾日先打到5%
有次仲見過+12破陣槍

我記得你係百大ga
樓下只有思念?

嘩diu
仲得了 咁屈g
快d加入西團]#b
唔係見鑊打鑊

其他升到8,9啦

最尾幾日先打到5%
有次仲見過+12破陣槍

我記得你係百大ga
樓下只有思念?

果次因為要衝pvp任先打
除左訓教無打都打足哂,結果妳似一個人衝左差唔多20%
仲差10連勝就追得返9成勝率

大俠刀唔過9成

大俠刀唔過9成

薯皇 抽左幾多次大俠刀水

大俠刀唔過9成

薯皇 抽左幾多次大俠刀水

唔計彈game果場過左9成既...
薯神教曉我地一句說話 得不到總是最好的
終於四轉左公孫瓚條撚樣
又要升蔡蔡又要升條撚樣阻住哂
千里行個田豐同之前果個係咪一樣技 點解呢隻咁易打 以前打到叫救命
千里行個田豐同之前果個係咪一樣技 點解呢隻咁易打 以前打到叫救命

唔係的
今次果條係廢鳩黎

唔係的
今次果條係廢鳩黎

仲以為自己士別三日...
太睇小淵仔 唔小心輸左 轉禍為福真係可以將一條廢鳩變左勁人

啱啱先想話呢關ON9地易

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

um...因為我唔知24關條仆街免物理 咁岩剋佢d人上關出左

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

um...因為我唔知24關條仆街免物理 咁岩剋佢d人上關出左

放混亂書得唔得?

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

放混亂書得唔得?

我,我係用混亂書過

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

放混亂書得唔得?

我,我係用混亂書過

4x% 冇次中過 我以為刁士氣高 點知都得4字頭 可能係對面轉禍

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

放混亂書得唔得?

我,我係用混亂書過

4x% 冇次中過 我以為刁士氣高 點知都得4字頭 可能係對面轉禍

我用滿竉掉

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

放混亂書得唔得?

我,我係用混亂書過

我用滿竉掉

滿寵高士氣過刁刁咩

咁樣隻夏侯就唔識攻擊

放混亂書得唔得?

我,我係用混亂書過

物理免疫嘅話會唔會連物理帶混亂都混亂唔到㗎? 我第一次打果時都唔記得咗睇佢D技,又冇晒混亂書,最後要重打用回歸大法加法術打死佢,反而後面關果D boss就真係真心易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞