(a/i)三國志曹操傳online(33)冇+12唔好話自己係連登仔

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

出返司馬

冇連策冇朱雀有春用 而家係唔夠攻擊力 多隻垃圾有咩用

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?
同埋我諗過 冇左補師 打得郁d精轉防得刁 一死就仆街 就算打得郁 都唔係秒 d ai好聰明 秒唔到佢 下rd就秒你

咩料
只要對面d法得90%
我 貂關月英于禁都打得入
你個隊仲要再大力d
玉璽劉宮大力過于禁 蔡大力過月英 呂布同關羽差唔多
打大俠刀可以用呂布殺/郝昭硬食/蔡琰朱雀
打其他冇防遠既有劉宮支援
打郝又有呂布郝昭卡著 蔡琰撚狗
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬
根本咁組法唔打吹風機既話就好屈

你估我未用過于禁咩 我唔覺打得入喎 仲要加左大buff
關羽就睇地形啦 不過佢企得90%位 會咁岩比你隻關羽110%打到?
刁就實打得郁架啦 睇對面+幾 但我而家大多數要用道士debuff左先
法師打法師我就唔知啦
不過呢d都係紙上談兵 搭時光機先見到既隊 可能第時人地已經成隊+12精轉防

其實你用緊咩人咩裝?有咩人5轉咗?
我大俠呂冇防策連用命中15%,先手唔走入策士朱雀範圍,計好距離基本上下r對面最少冇咗一個物理攻擊手
然後策士 賢者磨血,貂收頭,對面最多得返三隻,點磨都贏到大部分嘅場次
補師打buff好重要,冇大buff呂先發秒唔到

我開場會大buff 攻,貂中buff爆發畀呂布

紅宇唔比膠唔得
我咪場場大buff左呂布囉
我冇策賢 上面咪講左案例 曹操趙雲劉宮 過左我呂布防線都full 哂hp
我差十日先轉到第十隻
薯帝連令書都多過我咁多 屈j

好多5轉
我仲係得8隻
鬼叫你轉埋d徐晃咩

信唔信我call隨晃ching黎隊你屎忽

冇連策冇朱雀有春用 而家係唔夠攻擊力 多隻垃圾有咩用

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?
同埋我諗過 冇左補師 打得郁d精轉防得刁 一死就仆街 就算打得郁 都唔係秒 d ai好聰明 秒唔到佢 下rd就秒你

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

關羽就睇地形啦 不過佢企得90%位 會咁岩比你隻關羽110%打到?
刁就實打得郁架啦 睇對面+幾 但我而家大多數要用道士debuff左先
法師打法師我就唔知啦
不過呢d都係紙上談兵 搭時光機先見到既隊 可能第時人地已經成隊+12精轉防

秒先叫打得入
我打得入既定義係扣到超過3位數字既血
于禁一定做到
玉璽劉宮都做到
計埋支援+12白諸都要變蜜蜂竇
Btw 今個場法師成個場都得90%
關羽企唔到荒地打佢咪向後拉等佢沖過黎送死

扣一百都叫打得入咁大獲
btw 唔好再討論時光隊啦 可能下星期我中左4件性衣 3件連策扇 玩吹風隊呢

係咁咖啦
鬼叫法師咁屈機咩
不過貂蟬關羽都防連策佢秒唔到我 我埋佢身
下回合佢就
物攻手就靠花鬘月英降防 跟著于禁輕鬆收兩隻
仲有一隻低防既話就關羽收埋佢
貂蟬一般都唔會郁,保險d,雖然好似曬左支棍

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

法師打法師我就唔知啦

我大俠呂冇防策連用命中15%,先手唔走入策士朱雀範圍,計好距離基本上下r對面最少冇咗一個物理攻擊手
然後策士 賢者磨血,貂收頭,對面最多得返三隻,點磨都贏到大部分嘅場次

紅宇唔比膠唔得
我冇策賢 上面咪講左案例 曹操趙雲劉宮 過左我呂布防線都full 哂hp

我都係用大俠呂,點解咁大差異?
對面趙雲,你呂布有冇霸定荒地邊緣等佢企沙漠100對120?有冇buff 埋爆發? 教本食爆未?
咁negative解決唔到問題㗎wor
你知我都係熱心助人,助人為快樂之本姐
你冇策賢就要優先插隊升啦

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

法師打法師我就唔知啦

紅宇唔比膠唔得

我都係用大俠呂,點解咁大差異?
對面趙雲,你呂布有冇霸定荒地邊緣等佢企沙漠100對120?有冇buff 埋爆發? 教本食爆未?
咁negative解決唔到問題㗎wor
你知我都係熱心助人,助人為快樂之本姐
你冇策賢就要優先插隊升啦

你講既我全部諗過哂 解決問題咪就係換人,求神唔係再玩命中率
企沙漠邊就一定唔work
因為多數比人巨岩到
先手第1rd除外 我先手未輸過 全部後手輸

啊仲有 諗返起 我記得人地隻趙雲都著埋防連 劉宮就著防會心 曹操就金胸甲
市面上多左好多防連戰袍 所以先收返起于禁
諗住唔跟潮流 唔玩策士
最後都係被大勢逼害
轉左 大俠呂 蔡琰 田豐 郭嘉 滿寵
幾爽 紅lin 巨岩 朱雀 n連發

今次仆街喇
張6星確定卷原本要打200次事件
唔知夠唔夠數
討伐個啲計唔計㗎……

今次仆街喇
張6星確定卷原本要打200次事件
唔知夠唔夠數
討伐個啲計唔計㗎……

大俠呂比連環玉璽趙雲反死左
企沙漠邊就一定唔work
因為多數比人巨岩到
先手第1rd除外 我先手未輸過 全部後手輸

啊仲有 諗返起 我記得人地隻趙雲都著埋防連 劉宮就著防會心 曹操就金胸甲
市面上多左好多防連戰袍 所以先收返起于禁

你冇策賢,冇得朱雀,咁後手都要企。對面物理先行,反晒物理先巨岩死值得
我好多時後手唔係天晴,我都照上去頂,唔會理miss唔miss,冇大俠對方rd隨時被秒,連中一下機會都冇,戰略上已經佔好大便宜,下一rd隨時開新局面。好似圍棋嘅棄子咁姐
玩呂布我只係記住一句
大丈夫,唯死而已!雖千萬吾往矣

見到玉璽你唔係有青山李明頂咩?

諗住120對100 又要我彈唔走佢 佢中到我兩下 我先死 仲要我著象裘 咁低機率既情況下都中招

我睇無限恐怖 楚軒教我話有6成既機率就值得去搏
十連勝彈game 連個天都唔鍾意我 換左j之後 一日最多彈一獲
終於有件反射甲

諗住120對100 又要我彈唔走佢 佢中到我兩下 我先死 仲要我著象裘 咁低機率既情況下都中招

我睇無限恐怖 楚軒教我話有6成既機率就值得去搏

用李明安全啲,博呢啲嘢最後冇其他辦法先用姐
十連勝彈game 連個天都唔鍾意我 換左j之後 一日最多彈一獲

都話換iphone
+12大俠刀真係好撚惡, 防連擊衫廢武功, 一野都頂唔到
立定決心加速轉埋隻嬋嬋ZIP位打千里行先
唔開金技住

又甲

防連有bug,回報咗官方
所以我而家都唔著住

防連有bug,回報咗官方
所以我而家都唔著住

咩bug? 防唔到第二下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞