(a/i)三國志曹操傳online(33)冇+12唔好話自己係連登仔

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
都唔明d人點解唔拎聯合經驗,即係無睇過任務版啦

棄晒驚

係有玩仲成日online架喎,仲要貢獻唔少

太投入貢獻

唔睇任但貢獻唔少,呢啲隊友冇得頂 團二好歡迎呢啲熱心玩家

on9仔都要?你要埋我果份

唔唔儲多個人做任務,邊到嚟聯盟幣
打親有劉宮既隊都輸 投降了
以後唔選
以後唔選

有人劉宮齊裝
以後唔選

呂布應該擋晒箭架
以後唔選

呂布應該擋晒箭架

個個都有連策法師 擋撚毛?
以後唔選

有人劉宮齊裝

到隻game執笠 佢都未係佢老母個hole度捐到出黎
以後唔選

有人劉宮齊裝

到隻game執笠 佢都未係佢老母個hole度捐到出黎

到隻game執 我幾百本令書添呀
沙場真係唔識打 可能多隻策士會差好遠 見到呢度d pk全部都渣住隻策士全勝
沙場真係唔識打 可能多隻策士會差好遠 見到呢度d pk全部都渣住隻策士全勝

出返司馬

出返司馬

冇連策冇朱雀有春用 而家係唔夠攻擊力 多隻垃圾有咩用

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?
同埋我諗過 冇左補師 打得郁d精轉防得刁 一死就仆街 就算打得郁 都唔係秒 d ai好聰明 秒唔到佢 下rd就秒你
屌你老味呂布好on9
成日都爆擊打落會心免痠既人度

明明對面隻郝昭成7百士氣 你都走去爆擊 傻的嗎

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?
同埋我諗過 冇左補師 打得郁d精轉防得刁 一死就仆街 就算打得郁 都唔係秒 d ai好聰明 秒唔到佢 下rd就秒你

以退為進呀ching
一係出返賈翊
控場同佢地磨

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
我 貂關月英于禁都打得入
你個隊仲要再大力d
玉璽劉宮大力過于禁 蔡大力過月英 呂布同關羽差唔多
打大俠刀可以用呂布殺/郝昭硬食/蔡琰朱雀
打其他冇防遠既有劉宮支援
打郝又有呂布郝昭卡著 蔡琰撚狗
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬
根本咁組法唔打吹風機既話就好屈

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

以退為進呀ching
一係出返賈翊
控場同佢地磨

而家就係出緊賈詡
變左唔夠攻擊力 呂布又成日企前場miss撚哂之後比人一舊石擲死左
頭先呂布企左個位諗住唔會食巨岩應該捱到 點撚知就推唔開人地隻趙雲 食左連擊+石仔死鳩左
之後對面前場3隻 曹操+趙雲+劉宮
啊屌你 劉宮著防會心 我隻刁裝左玉璽 連比個點黎引導都冇 打曹操又得58%命中 兩野中齊先殺到 李明呢個場又冇奶力
跟住直接投降算

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

你估我未用過于禁咩 我唔覺打得入喎 仲要加左大buff
關羽就睇地形啦 不過佢企得90%位 會咁岩比你隻關羽110%打到?
刁就實打得郁架啦 睇對面+幾 但我而家大多數要用道士debuff左先
法師打法師我就唔知啦
不過呢d都係紙上談兵 搭時光機先見到既隊 可能第時人地已經成隊+12精轉防
其實而家多隻蔡都會易打好多
頭講對面曹操趙雲劉宮企埋一齊
一個朱雀啪啪啪就唔駛煩
我差十日先轉到第十隻
薯帝連令書都多過我咁多 屈j

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

關羽就睇地形啦 不過佢企得90%位 會咁岩比你隻關羽110%打到?
刁就實打得郁架啦 睇對面+幾 但我而家大多數要用道士debuff左先
法師打法師我就唔知啦
不過呢d都係紙上談兵 搭時光機先見到既隊 可能第時人地已經成隊+12精轉防

秒先叫打得入
我打得入既定義係扣到超過3位數字既血
于禁一定做到
玉璽劉宮都做到
計埋支援+12白諸都要變蜜蜂竇
Btw 今個場法師成個場都得90%
關羽企唔到荒地打佢咪向後拉等佢沖過黎送死
我差十日先轉到第十隻
薯帝連令書都多過我咁多 屈j

好多5轉
我仲係得8隻
鬼叫你轉埋d徐晃咩

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

法師打法師我就唔知啦

其實你用緊咩人咩裝?有咩人5轉咗?
我大俠呂冇防策連用命中15%,先手唔走入策士朱雀範圍,計好距離基本上下rd對面最少冇咗一個物理攻擊手
然後策士 賢者磨血,貂收頭,對面最多得返三隻,點磨都贏到大部分嘅場次
補師打buff好重要,冇大buff呂先發秒唔到

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

法師打法師我就唔知啦

其實你用緊咩人咩裝?有咩人5轉咗?
我大俠呂冇防策連用命中15%,先手唔走入策士朱雀範圍,計好距離基本上下rd對面最少冇咗一個物理攻擊手
然後策士 賢者磨血,貂收頭,對面最多得返三隻,點磨都贏到大部分嘅場次
補師打buff好重要,冇大buff呂先發秒唔到

我開場會大buff 攻,貂中buff爆發畀呂布
其實而家多隻蔡都會易打好多
頭講對面曹操趙雲劉宮企埋一齊
一個朱雀啪啪啪就唔駛煩

不過真係有朱雀係舒服好多

出返司馬

呂郝劉蔡貂
唔揀吹風包你贏到啪啪聲

你搭左時光機?

咩料
只要對面d法得90%
你個隊仲要再大力d
必要時汁頭又有貂蟬
上buff有郝昭貂蟬
回血有貂蟬

法師打法師我就唔知啦

秒先叫打得入
我打得入既定義係扣到超過3位數字既血
于禁一定做到
玉璽劉宮都做到
計埋支援+12白諸都要變蜜蜂竇
Btw 今個場法師成個場都得90%
關羽企唔到荒地打佢咪向後拉等佢沖過黎送死

扣一百都叫打得入咁大獲
btw 唔好再討論時光隊啦 可能下星期我中左4件性衣 3件連策扇 玩吹風隊呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞