冒險樂園真係好陰質!死全家唔該晒!

359 回覆
121 Like 2930 Dislike
你個類比亂嚟喎
不過見你假膠就唔怪你
有咩問題 係對面開犯法?
你咁唔忿氣咪出雙倍租 租左對面囉
真係好多小朋友玩
講左咁撚耐,乜撚野道德問題,又立心不良動機不良,咁妳想點撚樣
補得習都係懶惰既細路 上堂唔學習 屋企又唔識教
哩啲細路大個都係非奸即盜
睇下啲自制力差到 呀媽又垃圾控制唔到啲細路
偷呃拐騙都係遲早既事 何必在意去玩冒險樂園呢
妓院開喺學校隔離喺咪=啲學生老師一放學就去叫雞呀
無自制能力又控制唔到個小朋友係到屌間舖
搞笑

利伸有2個小朋友
每次行經冒險樂園namco 都唔會扭計lur 地話入去玩
你日日篤篤篤個電話,你個小朋友都想玩電話啦,你係咪都立心不良?
有咩事都懶人
自己管唔好又話人

咁你咁講冒險樂園都鎖哂要俾錢先玩得啦
冒險樂園請你個仔任玩定點?
咁即係有ipad啦
出現左啦wo
點呀?洗唔洗掉左佢呀
投訴左apple未
你個仔係屋企冇娛樂咁慘
唔識教咪撚生

利申 前教育工作者
假膠都有9頁
員工多謝樓主呢d 家長 先有花紅出
好多小朋友玩pokemon果部機
佢個名寫到明stone咗
咪就係講緊你管教唔到
就瀨商家動機不良

用返你個比喻
就算財仔開喺賭場隔離,有自控能力嘅都唔會去借,明明就係人嘅問題,你怪得邊個?瀨人地引誘你?係呀佢動機不良呀但牛唔飲水邊㩒得牛頭低!啫係你老公出去偷食都一定係人地引誘佢,你老公個人本身係無問題,係唔係咁?
呢d野全部你情我願你投訴d乜?管掂你自己先啦,關咩有無仔女事有仔女就要變到潑婦咁呢樣唔得個樣唔好,樣樣野都要嘈一輪?

你不如講下你比唔比你細路去玩先啦
睇死都係放左學學呢樣個樣同瘋狂補習
好慘
你都on99 邊個話去冒險樂園一定要擲彩虹
入面大把機玩
其實幾好既, 上完堂入去放鬆下
睇返樓主之前d post佢話自己d錢用晒去醫精神病
大家唔好怪佢
點解香港d小朋友無希望?睇吓樓主個post, 睇吓佢個邏輯就知。
乜而家讀書仲會發達架咩
睇你對人態度,就替你仔女擔心
你識唔識架 有咩同鄧大帥講就得啦
美國冒險樂園透過影響小朋友學習,從而影響小朋友未來,從而影響國家未來,從而影響國家安全

有美國2個未一定係美國佬陰謀
樓主揭發咗大案,包保送你個仔上北京學習,唔怕學壞啦
屌你kam撚到傻
去冒險樂園可以舒緩小朋友壓力
又可以促進家人關係

係你悲觀姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞