冒險樂園真係好陰質!死全家唔該晒!

359 回覆
121 Like 2930 Dislike
你southside商場間冒險樂園,開喺幾間兒童活動、學習、補習、幼稚園舖頭對面,
係咩意思呀!

我聽返媽媽谷,好多小朋友每日行過去上堂都要扭入去呀,你係咪防礙香港下一代學習呀

咁陰質都做得出

即係好似開借錢公司喺麻雀館隔籬咁

你啲扔彩虹,已經係賭博,教壞細路㗎喇,法律周你唔到咋

而家仲做埋呢啲陰質嘢

右邊全部細路仔學嘢地方

定係港鐵收錢就咩都得,開成人舖頭丫笨

代表人物 陳國華、陳國富(太興飲食集團副主席),正式宣布,咀咒你哋死全家!

美國冒險樂園,用美國呢個字已經夠陰質,明明香港公司,仲扔彩虹呃細路錢宣揚賭博,屌你老母,而家仲開喺幼稚園對面,可唔可以投訴唔
唔識教仔係到怪冒險樂園
開正係對面係比個機會你由細過就教佢地資本主義嘅險惡
咪就係
唔好住香港,就唔會有風險
考得好咪可以去 正面獎勵教育
美國背後搞鬼
開骨場好過開冒險樂園
到時啲老豆搶住送仔女返學
冒險樂園一早變咗廢老樂園
仲有細路玩咩?
吊你咩? 我住跑馬地屋企望住成個馬場。 個個呀叔係對面賭場係到叫,我又吊馬會教壞我小朋友咩?
我宣布馬會以後一公里內不準有提款機
由細到大都唔明美國冒險樂園有咩好玩,全部都係推銀機比廢老玩
好事
等啲細路唔使讀讀讀讀讀讀讀死書,輕鬆吓
掟彩虹亦令佢地早啲知道運氣佔人生好大部分

呢間冒險樂園直頭可以話係沙漠中嘅綠洲
係你悲觀啫
我睇到補完習去冒險樂園輕鬆下既好處
咁係商場租務部租個鋪位俾冒險樂園
關冒險樂園乜事
師兄你好似有精神問題
一直都有,大把3歲小朋友玩下保齡球,打鱷魚
邊關事,呢個係佢道德問題

妓院都唔開喺學校隔籬啦
點解要去? 去賭博,去入錢攞官能刺激? 好低層次
你扮啦,明明你屋企樓下馬會,咁馬會開喺度唔係有目的,所以唔存在道德問題
點解唔關,兩者都一定有關啦
夾埋,同埋傾好晒
港鐵同冒險樂園都係賤種
尊重
係危定係機 睇邊個教㗎姐
遲啲比你地逼到佢改名做愛國冒險樂園你仲濕滯...冇得唔去

所以都係勸你唔好出聲
彈波波又係賭博 夾公仔又係賭博
咁啲文具鋪玩具鋪咪全部都好陰質?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞