冒險樂園真係好陰質!死全家唔該晒!

359 回覆
121 Like 2931 Dislike
[求名]此女只應天上有
https://lih.kg/3617314
睇女
你地呢個咩群黎架 三更半夜搵我個仔?
唔係有目的嘅話馬會開鋪嚟做乜?
目的為慈善咩?

要唔要投訴埋呢個花花世界搞到啲細路唔可能專心一致上堂/温習?

孟母三遷點解唔係去投訴同怪責人哋個靈堂/肉檔搞到孟子讀唔到書?
孟母真係學你咁做嘅話,孟子長大大嘅只會成為張致恆咁事事都淨係識賴人哋影響咗自己。
大把商場係咁啦 你係咪要逐個投訴?
去投訴啦,最好報埋東張,等啲人睇你幾戇鳩
問下啲老豆老母一個月科幾多落去冒險樂園
宜家夏天仲要係佢地旺季
其實都係唔知點解我果邊啲補習社附近都係有冒險樂園

其實佢地為咗搵錢,補習社又係十零碎去 冒險樂園 都係十零碎多玩,主打十零碎生意,不過係會有咁既壞影響。
之前有間開係遵理出面,放左學補習前會去玩陣
擺明一向咁做

只係小市民無牙力反抗商家

商家都係為錢,理得你啲細路玩到adhd咩
咁又咁講,大把,又唔代表係啱

好似大把餐廳唔好禮貌,又係咪代表無問題?

呢個位有討論空間
日撚日開咁多垃圾post有幾錢收?
ipad iphone 都係啦 睇到上哂癮,家庭mod 鎖機先得,有啲國家好似禁咗小朋友唔比睇手機,真係好快近視加深
報東張
真 同而家啲家長自己唔識教仔就賴學校 要老師教埋佢個仔做人
做乜尻,細個幼稚園對面商場就有冒險樂園,受眾可能係等接放學嘅大人唔一定係細路(雖然細個阿爸阿媽接放學就去玩
愉景新城果間夠係
有名你叫美國冒險樂園
90年代尾至2000年上下,冒險樂園嘅遊戲類型多好多,同好玩好多,變化又大
唔似而家大部分機都係推銀機嘅變種
你都on撚9
個仔過要扭入去
你就檢討下自己個仔啦屌
教都未撚識教 遲下佢大個左見到人入賭場去一樓一 你又開post屌?
唔通開係老人院隔離咩
個仔要你就要比佢?
真,冒險樂園開喺多客多細路嘅地方真係好陰質,咪話唔教精你,開喺和合石就有企業良心喇
之前係咪你投訴雕像裸露?
快過城大iphone教育
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞