冒險樂園真係好陰質!死全家唔該晒!

359 回覆
121 Like 2930 Dislike
冒險樂園開喺怪獸家長樂園對面
合理
係,連登都好不良
唔好上咁多,去返babycondom
睇嚟你呢個老母定老豆真係Stone咗
唔開幼稚園對面,唔通開棺材舖對面咩?
所以呢 最重要俾到歡樂帶嚟小朋友高興
怪獸家長
少癲
有幾壞影響呀
玩下都叫壞影響?
咁社會上大把賣毒品既人啦,唔大影響咩?幾時一野清哂製毒賣毒同吸毒既人呀

玩下都叫影響緊個社會
你依D怪獸家長,本身都唔方好文化得去邊啦
對仔女管教同收放都唔識
唔怪得知依家D學生自殺率高過以前
咁POLE DANCE開係幼稚園對面
咁對細路無影響 有影響既係家長,咁係變相個個老豆都想去送返學再去間鋪到睇POLE DANCE
唔識講又要拎野黎比 呀家長,你不如都去返下學啦
美國冒險樂園(無美國)
其實係益左老豆
老豆送完仔女返學就去叫雞
但我就唔覺得係點影響緊細路 要講道德?係現實社會上邊,錢大於道德
連處理個仔扭計咁基本嘅parenting都做唔到,
仲要個社會遷就你嘅無能
真係要拎返門徒 劉德華果句出黎講

做生意姐講供求架 有人買咪有人賣囉
喂 食煙仔夠有CANCER啦,咁咪一樣有人食
而家我做宣傳? 我無喎,又唔係我哋渡佢,無渡過佢地啊
關我咩事姐,根本就係佢哋自己衰,根本就係佢哋自己衰,關我咩事姐?

人地做生意既,有人玩佢咪開囉
補習夠可以唔合格,考唔掂,但一樣有人去補
依家冒險樂團有好多宣傳咩?我又唔覺有 人地送幣比你個仔女渡佢地去玩去升仙咩?
關人地間鋪咩事,根本就係你地家長同仔女自己衰
自己衰既野,瀨人地做乜
你動機上想人地執笠
你又好有道德?
你咪咒
睇吓你小朋友學唔學埋呢啲野
上完堂 即刻可以去放鬆下 幾好呀
你個仔睇到你平時點對其他事物,咁都唔撚明,你就真係on99
樓主你咁驚教壞細路咪唔好去嗰度囉
做咗幾多年人啊
全世界圍住你轉?
所有野都要如你所願?
你自己教唔掂要搵理由比自己?

退一步講
小朋友嘅學業得唔得
最大主因都係佢自己
而你係輔助嘅角色

如果好似你咁講
先唔講好似呢度可能有極端思想嘅地方
社交媒體/遊戲/電視你係咪唔比佢掂?
再者你要明白你控制唔到所有野
佢總有機會接觸或者了解到
甚至呢d野反而可以促進佢嘅社交
咁係咪又一定係壞事呢?

工具從來冇全對或全錯之分
睇完reply就反思一下
都咁多年人 佢識反思就唔會係到叫不過佢個細佬真心慘
比較想知你點樣收佢皮 報警?🤣
美國佬搞鬼
唔撚識教就咪撚生啦

閪撚到咁
我細個同老豆老母係入面玩得好開心囉點解又會入到大學 跟本係你唔識教 真係要生仔考牌
當個仔唔係人有著咁嘅老母我寧願返入個閪到算個仔大左都係裙腳仔 樣樣管住晒
報左國安先 改番做中國香港冒險樂園先好開
做到你個仔或者女
真係要喊三聲
屌你專制到呢
你一定係個好撚自我中心嘅人,從來得你講冇人講
你咁唔妥嘅話,咪日日喺人哋門口拉大字報囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞