Uber Taxi司機收附加費,唔俾就cut你單

277 回覆
1618 Like 16 Dislike
會唔會係有的士佬專登去做UBER TAXI黎做撚衰UBER個朵呀
係咪的士狗特別低能?
用下你個死人腦,唔係將個腦坐住啦
真·的士狗咁高貴就唔撚好接uber 85單啦
唔係俾唔起,係你地唔撚值
你咪叫你接單d行家企硬囉
點撚樣唔跟規矩啊我?屌你老母。
咁唔同,起碼有投訴機制
我係未開始已經結束,一米都冇郁過
返大陸揸咪得囉 可以全日對著高貴嘅內地人
啲#勁on9
Welcome to 連登
咪唔好接囉 依啲大條道理唔接啦,有咩問題
好多年前中過佢伏,
然後我就無再CALL 過UBER了
有人好吹捧Uber的
九唔答八
仲想講多樣,我用得 Uber 係求快嘅,邊種快有車就揀邊種架啦…
屌鳩我用 Uber 但用 Uber Taxi 嘅人,
係咪未試過 Uber X 有時要等10-15分鐘先有車?
話我應該等都唔應該搭 Uber Taxi 嘅人,我等得搭地鐵啦…
果然香港人最撚鐘意 Blame the Victim…

唔好理上面隻DC9啦

咁冇腦嘅野都講得出,唔怪得知要揸的士
咁撚有骨氣就咪撚做85。
又要做又要屌… 無supply點會有demand?
你都on9
屌爆佢唔好俾佢停
呢d仆街dc9真係人類最醜惡既一面
幫朋友手啫。小薯。正職media
支持事主 有圖有真相
笑你個班應該係揸Uber x既司機
佢地只係覺得有個素材黎踩低dc黎抬高自己 並唔係全心想笑你

佢地只會話你call taxi 一定係為左慳錢
比多少少call 私家車就唔會受氣之類既說話

Btw 我係問點解個錶80幾蚊果個 誤會左你唔好意思
諗野都on99 唔怪得你做dc9
無問題ching。 比多個機會我拎證據出嚟support返我呢單嘢。
再講,uber taxi好多時仲貴過uber x…
因為快有車。亦都通常貴過的士跳錶。
有時uber taxi會照落旗,但跳到終點都仲平過uber幾十蚊。
咪鬼理佢地

可能果班係既得利益者 同埋專登唱反調

司機唔跟規矩就要跟進㗎啦
取消得多會ban
評分kiw低會減少個司機acc接到單機會
自己玩爛自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞