Uber Taxi司機收附加費,唔俾就cut你單

277 回覆
1618 Like 16 Dislike
uber9 仲多啦清
無違規都禁?惡到咁?
貼乜撚野錢?
個app無俾返錢佢?
唔想吉車返去咪一早唔好接張單囉
貼貼貼
最好成個的士都取締左佢
完全由uber取替就啱
香港有免費教育都有你呢d傻閪啦,有幾奇?
笑死,駁唔到開始係咁人生攻擊,低汁到
樓主一開始夠accuse 司機違規啦,放完張圖出黎就俾我秒左,咁仲有咩好講
仲要攞謀殺黎講,你都幾夾硬下
原樓主留言有貼圖, 路線圖係冇移動過, 真係未開始行程就完咗
你已經係一個活生生既例子啦
駁唔到?你簽到我個客唔跟邊條規矩未?
邊句accuse 啊?quote 黎睇下?
又單春又85 又免行李畜牲,清潔費都免
吉車返黎支旗再減25
咁都叫唔洗貼錢,咁不如你示範下
「意圖」違規
個客唔應承就取消張單浪費個客既時間
當初唔接個客張單個app就會派張單俾第二個的士佬

我係客都唔會想再遇到呢啲的士佬
Uber blacklist佢好應該
uber有得簡都唔想call uber taxi

返工claim唔受uber單
要紙張的屎單
示範乜春
我不嬲都係做開乘客

咁多野做唔到嫌收唔夠咪唔好做

無的士咪call uber
遇到文中呢啲司機就一定blacklist
單春你老馮?你知唔知的士狗吉車過海唔係俾正價? 你85有人逼你做?

D錢貼左去邊?
你答到我個客唔跟邊條規則未
咁司機取消都係自由黎既
同埋亦都難保真係有客願意俾回程費
問一句我覺得唔係咩大不了既事姐
當然司機一早講明唔好晒大家時間就最好啦
但咁就要斷人衣食未免太不近人情了吧
試下學識體諒囉,唔係下下淨係諗自己既
算唔算拒載

已經勁多的士佬拒載唔做過海
有時收工時間等勁撚耐
咁拒載有無體諒客人可能趕時間呀
同埋你地唔係無得賺
只係想賺到盡咋wo
咁report 事實俾Uber 又有幾大不了?
一早講明你就咪撚join Uber 啦,本身Uber 個mechanics 就係防止司機揀客所以先會客到先知去邊,你咁撚清高咪返去做專業的士狗,做咩uber?
而機個司機意圖cap多d水就得,個客report 就唔得?
咩撚野斷人衣食?
無uber做咪繼續揸返的士
的士兜口兜面截到問一問,得就得唔得就唔得,咁就無乜咁大不了

但向app到接左張單先,上到車先問就唔係無咩咁大不了
由派張單到等個的士佬黎
個客講緊可能已經等左十幾廿分鐘
等左十幾廿分鐘先遇到個想「違規」既司機浪費哂個客既時間
搭得的士/uber就係想慳時間

你都係咁返的士就好
唔好用個app啦
你都唔好淨係諗自己
將你銀行戶口啲錢過哂俾我ok?
仲成日係到吉車吉車,吉你老母咩,你估吉車過海隻的士狗係收你佢俾個價定正價? 本身都已經受惠緊仲要r更多? 唔見我吉車過海有折?
回程費係俾隧道公司架喎
收行李畜生清潔費都係合情合理
咁都叫想賺到盡?
btw如果趕時間更加應該出正價order, 一定比折頭快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞