Uber Taxi司機收附加費,唔俾就cut你單

277 回覆
1618 Like 16 Dislike
樓主點唔跟規矩?
條例咪就係無寫唔俾取消囉垃圾uber9
咁宜家咪試下囉,咩都有第一次
司機又點唔跟規矩?
向乘客收取現金?
咁有冇收到? 點知唔係用payme 俾?
佢無提出?佢提出個下已經唔跟啦?我話撚智你肉償,你要求個下已經唔係跟緊啦 on9仔
唔係喎,佢係話請勿收取咋喎,唔係請勿提出喎
閱讀攞u?
你唔提出點收啊? 揸夜更揸到懵撚左?
提出完就一定要收?宜家已經無收啦
咁無收到現金仲點違規呀?
你m底到搭車坐到一半俾人趕落車會覺得好爽?
咁以你logic 個乘客覆述反件事俾Uber, 佢又點違規啊?
你m 底到鍾意做義工免費車人?
你住公屋玻璃心都唔洗沖出黎柒
癲到,DC大佬莊閒都未識分仲keep住駁嘴包拗頸
叫Uber 就係明碼實價,呢度仲幫個的士講好說話既,擺明都係做的士,Uber taxi 根本就係有問題,佢唔做Uber 咪照揸普通的士,呢啲要投訴好似要坐完程車先投訴到,佢取消左,好似投訴唔到
笑死,咁就唔好話join 得uber 跟uber 規則啦
宜家無違規無損失都走去投訴人
邊個先係野蠻果個呀?
哦 你隻的士狗就可以attempt 去違規
乘客就唔可以照實report? 你係大陸揸開車?
Uber由邊到去邊到
個客電子支付俾好左車費
呢啲係個app一早顯示哂

個的士佬黎到接咗乘客先提出違背要求
個客唔肯就取消張單
即係浪費哂個客既時間
的士佬唔想接受呢啲條件當初就唔應該接,甚至佢根本唔應該用uber taxi呢個app

呢條戇鳩都唔知仲撐乜9
無違規咁report 乜野?
report 有冇如實講到最終無收到錢無違到規?
有冇證據證明真係有依件事發生?
如果唔係點知你係咪砌生豬肉?
一兩隻半夜無單開
如果個客講嘅係真嘅話個的士佬絕對應該禁止再接uber單
唔report嘅話uber點查點禁
Report 一定要有先得report 得?我唔可以照report?咩叫意圖?係咪以後意圖謀殺唔洗理?
個乘客有亂作野?佢照facts report 有咩問題?

仲有,係你一開始accuse 乘客唔跟規矩先,咁你解釋同佢點違規未?

仲要成個傻閪咁死撐,個頭Payme payme 轉頭又規矩,好心你就揸多2更儲下錢去讀返書啦
平台叫價,一買一賣。怪個客?
不如問Uber管唔住啲癲狗司機點解開Uber taxi
所以其實香港的士佬好慘
唔妥協自己貼錢又成日俾人話揀客揀order 乜都唔做
做又俾人話的士佬自己做壞規矩 85都接做爛市
到宜家有骨氣錢都唔賺都要俾人話
根本肯俾正價既人都少,又點會有正常司機呢?
死局黎的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞