Uber Taxi司機收附加費,唔俾就cut你單

277 回覆
1618 Like 16 Dislike
無話唔取消得 係有取消呢個功能 不過向平台投訴或交代又有咩問題呢 佢因為要私下向我收取額外費用 而我拒絕 佢就取消行程 取消行程 呢個動作當然無違規啦 但你咪試下做司機或做客 瘋狂接單取消行程 睇下平台出唔出警告 而且向平台交代呢位司機既行為亦好合理 你忙或有事而取消行程 呢啲叫合理原因 uber平台聽完就算架啦 而家唔係嘛 的士師兄你啲logic錯哂
余子富司機個Uber profile已經開唔到

唔識路既的士佬幾好笑
講真就好撚笑
有次家人入左廣華急症, 係銅記求其截左部
上車佢重笑笑口話好彩有人過海, 差d要吉車返去交更
點知落車佢收我回程
事主係同uber 投訴
又唔係上連登叫春
上面咁多痴線佬屌事主做咩
有病
你仲撚好笑喎 你唔係過海的士站上車 點解唔可以收回程?
啱呀,所以我無嘈咪比錢落車
事實上你唔需要回程但收我回程重要比我知咁囉
咁法例係咁 同你有親咩有錢收唔收啊
你啱, 所以之後過海我都係坐uber
半夜先嚟reply係咪夠鐘落更收工阿今日車租回本未阿dc9
我非常好奇租車做uber還是做uber taxi批玩d?
應該係接左Ubre單冚左旗姐

原本覺得係On9 仔
睇到呢個忍唔住笑左
師兄現實生活係咪駁咀駁到冇人理你要上網黎扮On9?
揸飛機分分鐘都冇咁多個Mon
明知dc9 係狗,call uber 仲call ubertaxi 好難唔話佢犯賤ga wor
以為貼左uber 貼紙既dc 狗就唔係狗?
唔會叫Uber dcdog

費時晒時間勞氣浪費生命。

遠離DC,人健康d
其實普遍都係d廢老 的叔的伯
後生既dc9我相信十分願意過海
就算call uber x都要小心check收據
之前東隧去觀塘 個司機放低我駛返入東隧先㩒完成行程 收多個回程隧道錢

唔熟路牛奶仔緊係邊度都去啦....
做多排又唔同講法
Uber 最有用既地方
評分真係有影響
投訴真係有用
你ON9?依家係佢亂收費,只係要求正常服務唔係高級服務
可能要講多次先有真人覆 個系統On9
好耐之前想拎返20蚊取消費都要講2次
睇呢個post先知連登咁多dc9
我真係唔明點解個個都覺得我要求特別服務,
我只係想搭程車返學校啫。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞