乃木坂46討論區#540:35thSGアンダーライブ 6月7日 ~ 9日

756 回覆
4 Like 4 Dislike
都唔奇,而家啲豬西推好鍾意踩低其他mb去捧高隻豬,同期又踩、唔同期又踩、連OG都踩埋。冇計啦,自己個推太多黑歷屎點洗都洗唔白,咪唯有諗住捉多啲人落屎坑一齊臭囉
睇文春都係當八卦啫 你就咁睇吓都會有印象 好自然就會講到出嚟
不如你直接問啊劈ching 中西入職後做過d咩得罪fans
雖然你黑鳩我表姐想屌7你,但你get到我個重點
兩件事嚟喎,冇理由剩係睇入團前定後,而唔理件事本質係乜。

同男學一齊玩或者溝仔拍拖等等係人之常情,本身唔係違反道德嘅事,一般正常少女都會/可以做,只不過大家唔想見到偶像做呢啲嘢,於是咪由入團嗰刻起計,既往不究,但在籍時要檢點啲唔應該再做囉。但賣底底、爆料、口臭踩前輩等等已經係私德問題,咁呢啲嘢就無論入團前或後做都會令人反感㗎啦。
各花入各眼麻 收到喎
用以前釣開爸爸們嘅說話用落fans到算唔算?
我係佢嘅fans實開心死 以前d爸爸俾咁貴先聽到佢講 依家每個月300yen就收到msg
你冇得咁講 因為上面我已經講咗
日文苦手,佢講咗句乜嘢咁爆?
咁即係中西由day1入職開始之後 佢做咗咩得罪fans
我記得嗰陣你都喺到㗎喎
可唔可以麻煩你貼條twi link睇睇
我就唔係佢fans唔知咩感受啦,不過個人覺得釣技都係咁上下
講真我對佢都會反感,但又未去到十惡不赦囉
巴打講左重點 首先唔理兩件事真定假

但一單係拍拖 另一單係從事另類行業

兩者點比較

講到尾都係營運問題 咁都肯收入團
係囉 但依加唔收都收咗 亦唔會阻你地鞭佢屍

咁即係中西由day1入職開始之後 佢做咗咩得罪fans?
行開咗陣 想問點樣spin到去呢個pt
如果話因為清算好累所以等於入團前做咗咩都冇事,咁都跳得幾厲害

重複番上面講過既野 咁冇人叫你推一個人之前要挖佢祖宗十八代既 不過一則上面講咗臭閪單野佢自爆成份居多 日本班網民最多送佢一程 二則而家有人已經幫你起咗佢底,我哋就盡咗我哋責任將已知既事實話你知 如果巴打睇完乃咁多個人/og覺得佢最正,想推既,咁你自己衡量埋呢堆fact再決定吧尊重你個人選擇既雖然呢篤人格有問題既屎我就熄燈都要唔落既

唔明點解同一個topic可以講成日,要講既都講咗,大家開心就好了
Ys當初做好啲research 根本天下太平
咁ok 啦係咪可以完topic唔係要圍魏救趙但今晚個重點唔係桜單野咩
*非本人意見,只係搬返當年啲人嗌交嘅論點出嚟

1) 明知自己有黑歷史就應該唔好入乃坂,就算入咗團都要拒絕29單個c
2)因為佢所以29單銷量插水,mv要重拍,乃坂形象差咗
3)浪費咗一個推新人機會

我就覺得有啲非戰之罪嘅
個C俾到埋嚟唔通真係唔做咩
同埋當年件事開始發酵
LLC仲唔停手要繼續推佢出嚟先搞到後尾一獲泡
講黑歷史小吉都係計時炸彈啦
但個樣夠靚真係可以為所欲為
都要多謝巴打今日耐心同我討論,冇一黎就屌9我,我本身都係想了解多少少,冇諗過搞左成日
你睇唔明正常啊 因為中間d回應有d冇佐 有d接住傾
簡短講既話 你當依加行reset條路
就問緊 "中西由day1入職開始之後 佢做咗咩得罪fans"
你第2段我就唔覆了 因已經唔關依個pt事
#190 已經問過係咪完佐
公道講以我地所知既 入團後真係無

但佢班飯有 果啲咩下單唔入選換就去信營運 又發起擺買

跟住又乜野舞台表現全乃第一 唱功前無古人之類….

其實我估宜家好多巴打 對中西既敵意或討厭 絕大多數都係黎自中西飯

題外話見巴打係少數 話唔睇握手成績 主要睇樣

咁巴打覺得中西適唔適合乃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞